Arka Sokaklar dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 23:30

Arka Sokaklar dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine adeta nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Orkun’un ailesi işi kan davasına çevirdi ve Fırat ve ailesini öldürmeye kalktı. Aile, katliam çıkarmak üzereyken, ekibimiz tarafından yakalandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ekibin en değerli isimlerinden Aylin, evlilik kararıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Haktan, adamları Ayberk ve Cenk’le beraber, metruk bir alanda pompalı tüfek satışı yaptı. Orkun ve Fırat küçük yaşlardaydı. Çetin’in kahvesinde tüfek satın almak istediler. Çetin kızdı ve sattırmadı; ancak, Ayberk ve Cenk, kahvenin yakınlarında çocuklara tüfek sattı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sacit, Nehir’le evlidir ve Erhan adında bir oğlu vardır. Oğlunu varlık içinde büyütmüştür. Sahte bir kimlikle ikinci bir evlilik daha yapmıştır ve o aileyi yokluk içinde bırakmıştır. Oğlu Kerem babasının gerçek kimliğini öğrenir ve yaşadığı eve gelir. İntikam almak için her şeyi karısına anlatacaktır. Babası oğlunu tanımazlıktan gelir. Kerem hem babasını hem de onun karısını öldürür. Sırada iyi koşullarda büyümüş kardeşi vardır. Ekip, Kerem’i bir cinayet daha işlemeden yakalamak için peşine düşer.

Haberin Devamı

Haktan, adamları Ayberk ve Cenk’le beraber, metruk bir alanda pompalı tüfek satışı yapar. Orkun ve Fırat küçük yaşlardadır. Çetin’in kahvesinde tüfek satın almak isterler. Çetin kızar ve sattırmaz; ancak, Ayberk ve Cenk, kahvenin yakınlarında çocuklara tüfek satar. Fotoğraf çekilirken kazayla Orkun vurulup ölür. Orkun’un ailesi işi kan davasına çevirir ve Fırat ve ailesini öldürmeye kalkar. Aile, katliam çıkarmak üzereyken, ekibimiz tarafından yakalanır. Çetin silah satıcılarının adresini Hakan’a verir.

Aylin ve Hakan’ın, düğün hazırlıkları tamamlanmıştır. Beklenen gün gelip çatar. İkisi de çok heyecanlıdır. Ekiptekiler düğünden sonra ikisini balayına yollamak için izinlerini ayarlamış ve aralarında para toplamışlardır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Pınar boşanmaya karar verir. Ali, Buse’ye oyun oynar. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirir. Konuşmayı Volkan da kayda alır. Pınar’ın ona inanması için elinde son olarak tek bir şansı vardır.

Baki, Sevgi’yi kaçırır ve akrabalarının evinde saklar. Bütün ekip Sevgi’yi bulmak için seferber olur. Mesut bu süreçte Selin’e destek olur. Sevgi’yi sakladıkları yeri önce Selin bulur. Ekip de peşinden yetişir ve Selin’e destek olurlar. Baki silahlıdır. Selin küçük kızı kurtarabilmek adına, Baki’yi vurmak zorunda kalır. Baki’nin silahı ortaya çıkmadığı için Selin’e soruşturma açılır. Selin’in görevine devam edebilmesi için silahın bulunması gerekir. Mesut bu duruma gönüllü olur ve silahı aramak için olay yerine gider.

Haberin Devamı

Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık olur. Haber aşkıyla olayın içinde bulur kendini. Maksut sevdiği kıza kavuşmak için banka soyuyordur. Zeliha’yı rehin alır ve köye doğru götürür. Zeliha canlı yayına devam eder ve ekran başındakiler nefeslerini tutup olaya kilitlenir. 

BAKMADAN GEÇME!