Ali Kundilli 2 filmi oyuncuları kimlerdir? Ali Kundilli 2 nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Ali Kundilli 2 filmi oyuncuları kimlerdir Ali Kundilli 2 nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2019 15:56

Komedi kategorisinde yer alan 2016 yılında vizyona giren Ali Kundilli 2 filmi, beyaz perdenin ardından televizyonda seyirci ile buluşuyor. İzleyenleri gülmeye doyuran filmin yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy oturuyor. Oyuncu kadrosu ve çekim yeri olarak da dikkatleri üzerine çeken film internette merak konusu oldu. Peki, Ali Kundilli 2 filmi oyuncuları kimlerdir? Ali Kundilli 2 nerede çekildi? İşte, filmle ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Ali Kundilli filminin devamı beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Bir karakter komedisi olan Ali Kundilli’nin devam filmi, 4 Mart 2016 tarihinde vizyona girmişti. Filmde eşinin isteği üzerine yollara düşen Ali’nin başına gelenler anlatılıyor. Peki, Ali Kundilli 2 filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakterinin devam filmi Ali Kundilli 2'nin senaristliğini başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu üstleniyor. Gelinoğlu'na kadroda Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin, Ayşegül Atik, Emre Mutlu ve Gülnihal Demir eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise "Recep İvedik" ve "Fetih 1453" gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan Faruk Aksoy üstleniyor. Ali Kundilli 2 filminin bazı sahneleri Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çekilmişti.

KONUSU

Haberin Devamı

Büyük bir aşkla hayatlarını birleştiren Ali ve İlknur, bebeklerini bir heyecanla beklemektedirler. İlknur sekiz aylık hamiledir ve bu süre içinde talep ettikleriyle Ali'yi bunaltır.. İlknur çocuğunu da gördüğü bir rüya üzerine İstanbul’da değil, Ali’nin babaannesinin yaşadığı Ayvalık, Küçükköy’de doğum yapmak ister. Yola koyulan ekip yepyeni maceralara atılır. Ancak çocuğun orada doğması kasaba halkı için de çok önemli bir sorunun çözümünü sağlayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!