Ağlama Anne dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ağlama Anne dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 23:37

Ağlama Anne dizisi ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıktı. İlk bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ağlama Anne dizisi yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermişti. İlk bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep'e tüm hayatını adamış, babası Hasan'ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev'in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır!

Haberin Devamı

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!