Afili Aşk'ın 27. bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Afili Aşkın 27. bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2019 00:11

Yayınlandığı günden beri ekranlarda fırtınalar estiren Afili Aşk, çarşamba akşamı 27. bölümü ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Afili Aşk'ın son bölümüne, Melahat'ın hastanede sahte evlilik olayını açıklaması damga vurdu. Ayşe ve Kerem evliliğinin oyun olduğunu öğrenen ailelerin ise verecekleri tepki heyecan yarattı. Peki, Afili Aşk'ın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk, 18 Aralık Çarşamba akşamı sevenleriyle buluştu. Afili Aşk'ın son bölümünde yaşanan heyecanlı anların ardından, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. İşte, Afili Aşk'ın yeni bölümü ile ilgili merak edilenler.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe'yi de karşı karşıya getirir.

Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra “kadınlar ne ister, erkekler ne ister” sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?
Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!