Adı Efsane oyuncuları yenilendi… İşte yenilenen kadro

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane oyuncuları yenilendi… İşte yenilenen kadro
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 10:45

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Adı Efsane’ kısa bir aranın ardından ekrana dönüyor. Bu akşam yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak olan Adı Efsane’nin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Peki, o isimler kimler? Yeni bölümde neler olacak? İşte kadrosunu yenileyen Adı Efsane ile ilgili gelişmeler…

Haberin Devamı

Adı Efsane’ kadroya eklenen yeni isimlerle kaldığı yerden devam ediyor. Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Kaan Sevi ve Hakan Ummak’ın başrollerini paylaştığı Adı Efsane yenilenmiş kadroyla çekilen 21. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Bu akşamki bölümde diziye yeni dahil olan Şenay Gürler, Simay Barlas ve Ferit Kaya’nın rolleri netlik kazanacak.

Şenay Gürler dizide 17 sene sonra mahallesine dönen Reyhan’ı canlandıracak.Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle yıldızı parlayan Simay Barlas da Gürler’in kızı Naz’a hayat verecek. Ferit Kaya ise dizinin kötü adamı Ozan olarak izleyici karşısına geçecek. İşte Adı Efsane oyuncuları ve karakterlerine ilişkin detaylar!

Cem Yiğit Üzümoğlu- Hakan Şahin

18 yaşında olan Hakan, mahalledeki arkadaşlarıyla kendilerine ait bir düzen kurmuşlardır. Yakın zamanda hayatına basketbolun gireceğinden ve takımın kaptanı olacağından habersizdir. Annesi ve kız kardeşi onun için herkesten önemliyken, hayatına Simay girer.

Baran Bölükbaşı- Fikret Yurdakul

Hakan’ın en yakın arkadaşlarından Fiko, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Basketbola olan yeteneğini Tarık’la keşfedecektir. Fiko’nun bütün hayallerinde Sibel vardır. Onsuz bir hayatı düşünemez.

Şenay Gürler- Reyhan Yalınay

Reyhan, eski bir mahalleli. Dışarıya karşı güçlü bir kadın; ama, kendi içinde oldukça kırılgan bir yapıya sahip. 17 sene önce mahalleyi terk edip kendisine yeni bir hayat kurmuş. Kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte eski mahallesine geri döner. Kızının gerçek babası hala aşık olduğu Yusuf’tur; ancak, Yusuf’un bundan haberi yoktur. Hayattaki en büyük zaafı ve desteği kızı Naz’dır.

Hakan Ummak- Sadık Uzun

Takımın uzunu olacak olan Sadık, 17 yaşında lise öğrencisidir. Kendi sahip olamadığı aileyi bir gün kurmak onun tüm isteğidir

Haberin Devamı

Simay Barlas- Naz Yalınay

Reyhan’ın kızı. Mücadeleci, pozitif, çabuk yenilmeyen bir kız. Çizimi çok iyi, moda tasarımı okumak istiyor. Babasının ölümü üzerine annesi ile yeni bir hayata başlıyor. Nispeten varlıklı bir çevreden gelmesine rağmen mahalleye kolay adapte oluyor. Annesine zaman zaman annelik yapıyor; ancak, Reyhan’ın ondan sakladığı sırrı öğrendiğinde anne kız ilişkileri ciddi bir sınavdan geçmek zorunda kalacak.

Özgü Kaya- Sibel Yılmaz

Sibel, küçük ve mütevazı hayatından memnun değil, lüks ve konforlu bir yaşam istiyor. Onu çok seven Fiko’nun hayallerine dâhil olamıyor çünkü Fikret’in hayalleri, mahallenin dışına bile çıkamıyor. Bir gün dansçı olup hayatını kurtarmak istiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!