Adı Efsane dizisi son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisi son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 23:03

Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle yine nefes kesmeyi başardı. Kanal D ekranlarının heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Adı Efsane'de bu hafta adeta heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tarık'ın hayati durumu kritik seviyedeydi. Tüm sevenleri onun için üzgün haldeydi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Adı Efsane dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Adı Efsane bu hafta yayınlanan son bölümüyle oldukça heyecan yarattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gürol kaçıp saklanırken, Tarık hastanede yaşam mücadelesi vermekteydi. Babasına yardım etmeye çalışan Kıvanç ise, Hakan ve çetesinin elinden kurtulamadı. Peki, Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gürol kaçıp saklanırken, Tarık hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Babasına yardım etmeye çalışan Kıvanç ise, Hakan ve çetesinin elinden kurtulamayacaktır. Gözünü tamamen karartan Fiko, Gürol’un yerini öğrenmeye kararlıdır çünkü… Ölümün eşiğinde olan Tarık, hayata tutunmayı başarabilecek mi? Gitmek için hazırlanan Bahar, Tarık’ın vurulmasıyla beraber kararını değiştirecek mi? Hakan ve Fiko, Kıvanç’ın planlarını bozabilecek mi?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!