Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında Sibel çöküşe geçiyor!

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında Sibel çöküşe geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 11:41

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında Sibel ile Hakan arasında geçen olaylar, akıllara bazı soru işaretlerini getirdi. Hakan'a karşı beslediği duyguların tarifi olmadığını belirten Sibel, Adı Efsane 9. bölüm fragmanında cesur hareketi ile kanıtlıyor. Diğer taraftan Bahar ile Tarık arasındaki ilişki boyut değiştirmeye başlıyor. İşte, Tarık'ın kızlarıyla olan ilişkisinde ortaya çıkan yeni durumlar ve Adı Efsane 9. bölüm fragmanından detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden takipçiler, Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşandığını merak etmeye başladı. Hakan ile Sibel arasındaki aşk oyunları kaldığı yerden devam ederken, ikili arasındaki sıcak anlar, Hakan'ın tepkisine neden olmuştur. Peki, Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, yeni bölüm fragmanı ve detaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan ile Sibel yüzleşiyor; Bahar öğretmen ile Tarık'ı hangi tehlike bekliyor?

Hakan'a beslediği duyguları açıklayan Sibel, büyük bir hüsranla yüzleşiyor! Melis ile Hakan'ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Fiko ile Hakan'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Haberin Devamı

Bahar öğretmen ile Tarık arasında neler olacak? Tarık, kızlarıyla olan problemleri aşabilecek mi? Seçil, Tarık'a karşı hangi hamleyi yapacak?

Adı Efsane yeni bölümüyle 25 Mart Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melis, Hakan'ın son davranışından sonra onu tamamen hayatından çıkarmaya çalışır. Kıvanç ise bu durumu lehine çevirmek için elinden gelen her türlü oyunu yapar. Melis'in bilmediği detaylar olduğu için bu ön yargısı konusunda yanıldığını anlayacaktır. Her şeyi anladığında ise Hakan için çok geç olur. Hakan'ın babası ise cezaevinden çıkar. Bunu duyan Hakan geçmişin tekerrür etmesinden korkarak büyük bir hışımla yola koyulur. Hakan ve babası arasındaki musibet nasıl son bulacak?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Melis’i, Hakan’a emanet eden Tarık yıkılmıştır. Canından çok sevdiği kızını emanet ettiği Hakan’ın, emanete hıyanet ettiğini düşünür! Herkesin önünde sert bir şekilde yüklenir ve onu suçlar! Kendini de suçlamaktadır! Tek düşüncesi Melis’in bir an önce sağlığına kavuşmasıdır!

Haberin Devamı

Melis ve Zeynep’i velayetine aldığından beri Tarık ile gerginlikler yaşayan Seçil için yaşanan bu son olay, bardağı taşırmıştır! Tarık’a başından beri güvenmeyen Seçil, Melis’in başına gelenlerden dolayı ağır bir dille Tarık’ı suçlar! Peki, Tarık bu suçlamalar karşısında nasıl bir tepki verdi?

Vurulan Melis acilen ameliyata alınır! Baygın halde geldiği hastanede operasyon hızla devam etmektedir! Doktorun tüm çabaları işe yaradı mı? Melis, sağ salim ameliyattan çıkabildi mi?

Seyfi’nin borcunun vardığı boyut gittikçe büyümektedir! Melis hayatını kaybetmekle karşı karşıya kalmıştır! Alacaklılar Hakan’dan ısrarla borcun ödenmesini istemektedirler! Olayın ciddiyetinin göstermek için de Hakan’ın kız kardeşini kaçırırlar! Hakan, borcu ödemek ve kız kardeşini kurtarmak için ne yaptı?

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!