Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 23:37

Adı Efsane dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Adı Efsane'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Reyhan'ın gençlik aşkı ve Naz'ın babası Sinan mahalleye geri döndü. Geçmişin sıkıntılarını da beraberinde getirdi. Eski defterler mahalledeki hayatları kökünden sarstı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarındaki macerasına artık salı akşamları devam eden gençlik dizisi Adı Efsane'de heyecan kaldığı yerden devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fiko, hayat şartlarının yükselmesi için Ozan'ın iş teklifini kabul etti. Fiko verdiği karar sonrasında kararına sorgulamaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Reyhan'ın gençlik aşkı ve Naz'ın babası Sinan mahalleye geri döner. Geçmişin sıkıntılarını da beraberinde getirir. Eski defterler mahalledeki hayatları kökünden sarsacak! Reyhan, Sinan'ın mahalleye dönmesini nasıl karşılayacak? Sinan, Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrenecek mi?

Haberin Devamı

Hakan, sonunda hak ettiği kadroyu almıştır; fakat, kadroda Kıvanç'ta vardır. Hakan, Kıvan ile yaşadığı kötü olayları unutabilecek mi? Kıvanç, Hakan'ın kadrodan tekrar atılması için eski kötü planlarına geri dönecek mi? İkili geçmişi geride bırakabilecek mi?

Fiko, hayat şartlarının yükselmesi için Ozan'ın iş teklifini kabul etmiştir. Peki, Fiko doğru kararı verdi mi? Fiko ve Ozan'ı yeni işte nasıl bir tehlike bekliyor? 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Durmazspor'un çizgileri nettir. Hakan'ı zorlu bir süreç beklemektedir. Basketbol hayalleri suya düşen takımın diğer fertleri ise, hayata tutunmanın yollarını aramaktadır. Ozan'ı ilk seferde geri çeviren Fiko, giderek köşeye sıkışmaktadır. Çiler'in renkli dünyasına şahit olması, ona karanlık bir kapıyı aralatacaktır. Reyhan, sırrının ortaya çıkmasından korkmaktadır. Hayatlarına girecek sürpriz bir isim ise, Reyhan'ı daha da panikletecektir. 

 

BAKMADAN GEÇME!