Adı Efsane yeni bölüm fragmanı duygu seli yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı duygu seli yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 21:03

Adı Efsane yeni bölüm fragmanlarıyla izleyicilerine çarpıcı ipuçları verdi. Gerek başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla gerekse farklı senaryo örgüsüyle adından söz ettiren Adı Efsane'nin 2. bölümünde Tarık'ın kızları için verdiği mücadele kalplere dokunacak. Peki, kızlarının yurt dışına çıkmasına engel olabilecek mi? İşte, Adı Efsane 2. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan yeni dizi Adı Efsane 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Tarık ve kızları arasındaki sahneler duygu dolu anlar yaşatacak. Tarık, kızlarının yurt dışına çıkmasına engel olabilecek mi? İşte, Adı Efsane 2. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Gerek çarpıcı senaryo örgüsü gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Adı Efsane’nin ilk bölümü 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanmış, 2. bölümde yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Ekran macerasına iddialı bir başlangıç yapan Adı Efsane yeni bölüm fragmanıyla yine çok konuşulacak detayları gözler önüne serdi. Yeni dizinin ilk bölümünde hayatını artık bir düzene koymak isteyen Tarık, yıllardır uzak kaldığı kızlarını geri almak için harekete geçmiş ancak finalde küçük kızını kaçırmaktan tutuklanmıştı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Adı Efsane 2. bölüm fragmanı ve dizinin ilk bölümünü kaçıranlar için Adı Efsane dizisinin konusu!

Haberin Devamı

Yeni bölümde Tarık, Zeynep’i kaçırdığı suçlamasıyla nezarette tutulmaktadır. Seçil, yeğenlerini yurt dışına götürebilmek için Tarık’ı kasıtlı olarak içeri attırmıştır. Tarık, Zeynep’i kaçırdığı suçlamasıyla nezarette tutulmaktadır. Tarık’ın çocuklarının gitmesine engel olmak için, öncelikle oradan kurtulması gerekmektedir. Ancak oradan kurtulduğunda kızları çoktan havaalanına doğru yol almıştır. Kızlarının ardından havaalanına koşan Tarık, duygu yüklü anlar yaşayacaktır. Öte yandan Kıvanç ise, gece kulübündeki olayın intikamını almak için hazırlıklara başlar ancak planın nasıl sonlanacağından habersizdir. Tarık, kızlarının Londra'ya gitmesine mani olabilecek mi? Melis ve Zeynep'le yeniden aile olma hayalleri kuran Tarık, şimdi ne yapacak? Basketbol takımının haylaz öğrencileri onaylanmayacak hareketler içerisinde bulunur. Bu şiddetli kavga nasıl sonuçlanacak? Melis, babası Tarık ile ciddi bir tartışma yaşıyor. Annesinin vefakar davranışlarının babasında olmadığını söylemesi Tarık'ın için fırtınalar koparıyor. Havaalanında her şeyini kaybetmişçesine yıkılan Tarık, kızlarıyla birlikte mutlu olmayı başarabilecek mi? Melis ve Zeynep, teyzeleriyle birlikte Londra'ya giderek geri dönüşü çok zor olacak bir yola mı girecekler?

Haberin Devamı

ADI EFSANE KONUSU

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı Adı Efsane’nin konusu şöyle;
Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

ADI EFSANE İLK BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!