Adı Efsane 18. bölüm fragmanında gençler fena yakalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 18. bölüm fragmanında gençler fena yakalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:47

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Adı Efsane dizisinin 18. Bölüm fragmanı kafalarda soru işareti bıraktı. Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi? Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek? İşte, Adı Efsane yeni bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinin 18. bölüm fragmanı sürprizlerle dolu yeni gelişmelerin ipuçlarını verdi. Tarık’ı kurtarmak isteyen gençler Adı Efsane yeni bölümünde çılgınca bir plan içerisine giriyor. Fakat bu sefer Melis'te onlarla hareket ederek amaçlarına ulaşmasına yardım etmek istiyor. Melis'in de gelişiyle Fikret, Ali ve Hakan bu göreve büyük bir heves ile gidiyor. Fakat eve gittiklerinde her şey istedikleri gibi olmaz ve sakarlıkları onları ele veriyor. Peki, gençlerin bu zor durumdan kurtulmak için başka bir planı var mı? Adı Efsane merakla beklenen yeni bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Tarık işten atılma sebebini öğrenmeye kararlıdır. Bahar ise Gürol Ertüm meselesini bildiği halde Tarık’tan saklamanın sonuçlarına katlanmak zorundadır. Tarık hem işini geri almak hem de takımını şampiyonluk maçına hazırlamak için bir çözüm bulmaya çalışır. Fiko, Hakan’la Sibel arasında olanları öğrendikten sonra kardeşliklerini sorgulamaya başlar… Tarık işini geri alabilecek mi? Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek?
Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Melis, babasından Hakan konusunda geri adım atmasını istemektedir. Tarık’ın ise kızının baskısına boyun eğmeye hiç niyeti yoktur, Melis’in inadını kırmak için başka yollar dener. Hakan, Kıvanç’ın tehdidi üzerine, hayati bir yol ayrımına gelir; ya Fiko’ya gerçeği söyleyecek, ya da yarı final maçını satacaktır.  Bahar Balosunda okulun sahibi Gürol Ertüm'e attığı kafa yüzünden, Tarık okul müdürü tarafından okuldan kovuluyor! Hakan, Fiko'ya sakladığı sırrı açıklıyor! Kıvanç'ın, elinde bir bomba gibi tuttuğu "Sibel'in, Hakan'ı öpme sırrı" Hakan'ın omuzlerında büyük bir yük halini alır. Her şeyi göze alan Hakan, Fiko'yu kenara çekerek sırrı açıklar..Tarık, Melis'in mahkemede ne cevap vereceğini merakla beklemektedir. Olumsuz bir durumda kızlarını bir kez daha kaybedeceğini bilir...

BAKMADAN GEÇME!