Survivor 2017 yarışmacıları Adem Kılıçcı ve Berna Öztürk kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacıları Adem Kılıçcı ve Berna Öztürk kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 20:58

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Adem Kılıçcı ve Berna Öztürk izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ünlüler takımının iki güçlü yarışmacısı olan Adem Kılıççı ve Berna Öztürk'ün nasıl performans sergileyecekleri merakla bekleniyordu. Milli boksör olan Adem Kılıççı'nın güç oyunlarında farkını ortaya koyması izleyiciler tarafından bekleniyor. Berna Öztürk'ün ise güçlü fiziği ile ünlüler takımına avantaj sağlayacağı düşünülüyor. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Adem Kılıçcı ve Berna Öztürk kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Berna Öztürk ve Adem Kılıçcı, yarışmada dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. DJ'lik kariyeri bulunan Berna Öztürk , yelken ve hentbol konusunda da ilgilidir. Takım oyununa yatkın olan Adem Kılıçcı ise, kişisel karakterinin de ortaya çıkardığı hırsını oyunlara yansıtmaktan çekinmiyor. Peki, Adem Kılıçcı ve Berna Öztürk kimdir? İşte, karakterler hakkında detaylı bilgiler

ADEM KILIÇCI KİMDİR?

Adem Kılıççı 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı'nın Merkez ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Fenerbahçe boks şubesinin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı.( İtalya Pascara)

2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (ANKARA)

2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır (MERSİN)

2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanmıştır.

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Haberin Devamı

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Berna Öztürk sosyal medya hesabından yarışmaya dair bu notu paylaştı;

Cennet evime hoşçakal dedim.. Yatağımda son kez uyudum. Kedilerimi öptüm, çiçeklerimi suladım, ağalarıma sarıldım.. Bulutlara güneşe baktım, tertemiz havayı içime çektim. Bugün cennetime veda ettim. Şimdi yeni bir yolculuk başlıyor.. Yanımda olan herkesi kalbimde taşıyarak..

BAKMADAN GEÇME!