4N1K nedir? 4N1K'nın açılımı ne? İşte sosyal medyadan gelen yaratıcı cevaplar

Güncelleme Tarihi:

4N1K nedir 4N1Knın açılımı ne İşte sosyal medyadan gelen yaratıcı cevaplar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 16:46

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K adlı romanından uyarlanan gençlik filmi, beyaz perdeden sonra televizyona da uyarlandı. Ekran macerasına yaz sezonunda başlayan 4N1K’nın oyuncuları ve kadrosunun yanı sıra açılımı da sık sık merak konusu oluyor. Peki, 4N1K nedir? İşte 4N1K’nın açılımıyla ilgili en yaratıcı yorumlar!

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi başarılı isimlerin yer aldığı "4N1K" dizisinde yine dostluk, aşk, gençlik ön planda olmakla birlikte, beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayeleri konu alıyor. Ancak bir konu var ki hem oyuncuları hem de dizinin konusundan daha çok merak ediliyor: 4N1K’nın açılımı nedir, ne anlama geliyor? 

4N1K İÇİN EN YARATICI YORUMLAR

4N1K nedir? sorusuna gelen cevaplardan en yaratıcı, en güzel ve farklı olan Fox TV’nin resmi sayfası üzerinden de paylaşıldı. İşte, o yorumlar:

@teamtekelioglu_

Birlikte büyüdüğü bu 4 erkek varsa hayatında,sırtı asla yere gelmez Yaprak'ın.Neden mi?Çünkü onların bir mottosu var:"N"erede,"N"e zaman,"N"eden,"N"e yapıyorsak;hepimiz"k"ızımız,kızımız hepimiz için #4N1KİlkAşk 

@Slars7

Haberin Devamı

#4N1Kilkaşk 4N1K demek arkadaşlık, aşk, dostluk demek. Hiç kimse onları ayıramaz. Onların arkadaşlığı, kardeşlikten de öte. Bütün duyguların bir arada olması demek. Sevgi demek.

@Sinem98718163

4n 1k birsürü şeyi ifade ediyor genelde 4n 1k ne diyenlere 4 erkek 1kız diyoruz ama bana kalırsa kişi ifadeleri bi olay oldu gökhan ne zaman ali nerede; oğuz nasıl; Sinan niçin; yaprak kim!!!! ; Hepsinin duruma bakış acısı

@dmlcsr1

#4N1Kilkaşk 4 (N)asıl bu kadar mükemmel olduğunu anlayamadığımız adamlar ve onlar için vazgeçilmez 1(K)ızımız yaprak 

@Rainknightr5

#4N1Kilkaşk Ne olursa olsun ayrılmaz olan beşli bir birlerine çok fazla sevgiyle bağlanmışlar. Onlar için kız erkek farkı yok. Arkadaşlıklarını her şeyin önüne koymuşlar. Bu duygu sevgiden de öte.

@BeyzaEf70005630

#4n1kilkaşk bence : cuma günü saat 20:00 deki herşeyi iptal edip pijama giyip televizyonun karşısına geçme !

@AyseHsnaUysal2

Bence 4N1K anlamı
Nerede?
Ne zaman?
Neden?
Ne olursa olsun!
Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için
Yani bu dört erkek arkadaş (Ali,Gökhan,Sinan,Oğuz) bir tanecik kız arkadaşları(Yaprak) için sonunda nolursa olsun bıkmadan sonuna kadar onunla olmaları.

@Elif_hocuk

 #4N1KİlkAsk 4N1K aşkın ve arkadaşlığın en saf ve en güzel anlatılmış hali demek. Ne kadar da yaramaz olsalar da o gerçekten iyi kalpli gençlerin birlikte geçen lise hayatı. Ayrıca kızların ve erkeklerin arkadaş olabileceğinin de en güzel kanıtı.

@zehravcilar

Haberin Devamı

4N1K bence 4 erkeğin içinde 4 tane başka tipin içinde sadece bir tane kızı ifade ediyor, K ise alfabede N den önce geliyor. Bu ise bu arkadaş grubunda önceliğin kız, yani yaprak olduğunu gösteriyor! 

@KaymanEsmanur

"4" odacıklı kalbi, 4 oğlanla tıka basa dolu olan Yaprak.
N"erede N"e zama N"için N"e olursa olsun 'Hepimiz Kızımız Kızımız hepimiz için. 

 

@Sarya50163520

Açılımı;4N1K 4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken 4 apta oğlanla. Nasıl sıkışabilir ki 1 sırık oğlan. Kim bilir?" Hepimiz kımız, kızımız hepimiz için. 

@iamiremz

#4N1KİlkAşk @KizlarSoruyor Ali, Gökhan, Oğuz, Sinan..4 oğlumuz nasıl, nerede, nolursa olsun, Yaprağı, bu 1 kızımızı katıyen bırakmayacaklarına, yanında olacaklarına söz vermişlerdir. Ve sözlerini tutmaktadırlar. Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için! 

@melikecakan73

Haberin Devamı

#4N1Kilkaşk 4 nar 1 kurt :) bazen birlikte , bazen ayrı :) iyi günde , kötü günde her daim

@Muffingirll3

#4N1Kilkaşk 4N1K dostluğu, aşkı, eğlenceyi barındırır ayrıca insanların her haliyle güzel olduğunu bunun için sadece kendisi olması gerektiğini gösterir.

@PinkMerve1
4 Name 1 Kafiye
Aklıma bu geldi
Çünkü çete birbiriyle çok uyumlu
Hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip olsalarda birbirleriyle büyük bir uyum içindeler.

@PinkMerve1

4N1K eğer kendim bi fikir yaratacak olsursam,
4 Neşeli
1 Kahkaha
olurdu
Çünkü bence bu isim çeteyi temsil ediyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!