4N1K İlk Aşk dizisinin son bölümünde hüzünlü anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

4N1K İlk Aşk dizisinin son bölümünde hüzünlü anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 23:43

4N1K İlk Aşk dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali çok kan kaybetmişti. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başardılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yarattı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, 4N1K dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

4N1K İlk Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçladı. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritikti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, 4N1K dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ali çok kan kaybetmiştir. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başarılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yaratır. Tüm çete ve onu sevenler soluğu hastanede alır. Ela, Tekin ve Jülide de gelirler. Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçlar. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritiktir. Onu uyandırmak için herkes kendince seferber olur. En zor görevde Yaprak ve Barış’tadır. Ali’yi küçükken uyandırmak için ailesinin dinlettirdiği şarkıyı bulmaya çalışırlar. Artık hiç bir yerde ne CD’si ne de kaseti olmayan şarkıyı Ali’ye dinletebilmek için eski şarkıcının peşine düşerler. Ali’yi bıçaklayanlarla telefonda görüşen Barış ise davranışları ile şüpheli davranışları ile dikkat çeker. Yoksa yine her şeyin arkasında o mu vardır?

BAKMADAN GEÇME!