3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 22 Mart konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler İşte 3 Adam 22 Mart konukları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 20:34

3 Adam’ın bu hafta yayınlanacak olan programındaki konukları belli oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip ettiği eğlenceli, komik ve bol sohbetli renkli programı 3 Adam bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Sevilen talk show programı 3 Adam'da bu akşam birbirinden eğlenceli konuklar yer alacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 22 Mart konukları.

Haberin Devamı

3 Adam sürpriz konuklarının katılımıyla devam ediyor. 3 Adam'ın konukları da sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu  talk show programı 3 Adam’ın yeni bölümü bu akşam 23.’te yayımlanacak.  Peki, bu haftanın konukları kimler? İşte, 22 Mart 3 Adam konukları!

Yeni sezonunda sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veren 3 Adam’a bu hafta  Gürkan Kubilay, Bülent Sertaş ve Tuğçe Saatman konuk olacak.En son 15 Mart’ta izleyicileriyle buluşan 3 Adam’a Murat Dalkılıç, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Bastık konuk oldu. İstanbul müzik piyasasının bilinen sanatçısı Zeynep Bastık çıkardığı 'single'ı 3 Adam'da söyledi. Murat Dalkılıç'dan Zeynep Bastık'a övgüler geldi. "Tatlım Tatlım" filmi oyuncusu Çağlar Çorumlu, eşine yaptığı evlenme teklifini bu sözlerle anlattı. 100 bölümü geride bırakan 3 Adam, konuklarıyla beraber 100. bölüm pastasını üfledi. Murat Dalkılıç ve stüdyo konukları, 3 Adam'ın 100. bölümü için çok özel bir şarkı seslendirdi. 3 Adam, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

BAKMADAN GEÇME!