3 Adam konukları kimler? İşte 7 Aralık 3 Adam konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adam konukları kimler İşte 7 Aralık 3 Adam konukları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 11:08

3 Adam'ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam'a bu hafta yine televizyon dünyasının sevilen isimleri konuk olacak! Peki, yeni sezonuna bomba konukları ve renkli skeçleriyle devam eden talk show programının bu haftaki konukları kimler? İşte, 7 Aralık 3 Adam konukları!

Haberin Devamı

3 Adam yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezonuna bomba konukları ve renkli skeçleriyle devam eden talk show programının bu haftaki konukları netleşti! Peki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam'a bu hafta yine televizyon dünyasının sevilen isimleri konuk olacak! İşte, 3 Adam konukları ve detaylar!

Çarşamba akşamlarının renkli talk show programı, yeni sezonda da hafta ortasını eğlenceli bir hale getirmeye devam ediyor. Her hafta skeçleri ve Sahne köşesiyle izleyenlere keyifli anlar yaşatan 3 Adam, yeni bölümü ile bu akşam evlerinize konuk olacak. Yeni sezonda formatını yenileyen 3 Adam’ın bu haftaki konukları belli oldu. Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veren 3 Adam’da bu hafta yine çok sevilen isimler ağırlanacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam’a; Tolga Çevik, Ezgi Serter, Emre Aydın ve Deniz Baysal konuk olacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta 7. bölümüyle ekrana gelen programa; romantik şarkıların usta ismi Hakan Altun ve Görümce filminin başrol oyuncuları; Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece konuk oldu. Sevilen şarkılarıyla 3 Adam'a renk katan Hakan Altun, Oğuzhan Koç ile yaptığı düetle müzik ziyafeti yaşattı. Görümce filminin heyecanını yaşayan Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, 3 Adam'da izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Hakan Altun, İbrahim Büyükak ile birlikte doğaçlama skeç yaptı. Oğuzhan Koç'un da katıldığı skeçte Hakan Altun performansı ile şaşırttı. Hakan Altun'un albüm isimlerinin arkasındaki sırrı Eser Yenenler açıkladı. Albüm isimlerinin sıralanması ile oluşan hikaye izleyenleri olduğu kadar Hakan Altun'u da şaşırttı.

 

BAKMADAN GEÇME!