3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 8 Mart konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler İşte 3 Adam 8 Mart konukları
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 20:53

3 Adam'ın bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip ettiği eğlenceli ve komik talk show programı 3 Adam, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Sevilen programın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde birbirinden hareketli ve renkli konuklar olacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 8 Mart konukları.

Haberin Devamı

3 Adam'ın yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta çarşamba günleri izleyicileriyle buluşan 3 Adam’da birbirinden komik ve ilginç anlar yaşanıyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunuculuğunu üstlendiği talk show programı 3 Adam, bugün birbirinden renkli isimleriyle evlere konuk olacak. Peki, Günümüz Ozаnlаrı, Tаrіhіn Tozlu Sаyfаlаrı vе çok dаhа fаzlаsını içerisinde barındıran 3 Adam’ın 8 Mart konukları kimler?

Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veren 3 Adam’a bu hafta; genç ve yakışıklı sanatçı İlyas Yalçıntaş, Deli Aşk filmi oyuncuları Emrah Kaman ve Pelin Akil konuk olacak.

3 ADAM’DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

En son 1 Mart’ta yayımlanan 3 Adam’a rock müziğin önemli ismi Haluk Levent ve 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan ve Survivor’ın 2016 sezon yarışmacılarından Ezgi Avcı konuk oldu. Haluk Levent ve Ezgi Avcı ile birlikte emoji şarkı yarışmasında yarıştı. Haluk Levent, ekibiyle birlikte Deniz Üstü Köpürür şarkısında unutulmaz bir performansın altına imza attılar. Ezgi Avcı'nın Survivor'da geçirdiği günlerden oluşan görüntüler 3 Adam'da ekrana geldi. Ezgi Avcı, Survivor'un hayatında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Twitter'da hayli popüler bir kullanıcı olan ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Haluk Levent, sosyal medyada nasıl bu kadar ses getirdiğini anlattı.

 

BAKMADAN GEÇME!