3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? - 3 Adam 15 Şubat Konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler - 3 Adam 15 Şubat Konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 20:15

3 Adam'ın bu haftaki konukları izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyordu. 3 Adam'ın bu akşam yayınlanacak olan programdaki konukları belli oldu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip ettiği, komik ve eğlenceli talk show programı 3 Adam için heyecan dorukta. Yeni sezonunda Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere yer vererek farklı, bir o kadar da heyecanlı bir formata geçen 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte detaylar.

Haberin Devamı

3 Adam’dan beklenen haber geldi. Ekranların en farklı ve en sevilen şov programlarından olan talk show programı 3 Adam’ın yeni bölüm konukları açıklandı. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam, her hafta olduğu gibi bu hafta da kendi alanlarında başarılı olan üç sevilen ismi ağırlayacak. Peki, 15 Şubat konukları kimler? Yeni sezonunda Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere yer vererek farklı, bir o kadar da heyecanlı bir formata gçeen 3 Adam’a bu hafta;  Doğa Rutkay, Aşkım Kapışmak ve Farma Turgut konuk olacak. 3 Adam, 'Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve birbirinden özel konuklarıyla bu akşam saat 20.00’de sevenleriyle buluşacak. 

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA KİMLER KONUK OLDU

Geçtiğimiz hafta 8 Şubat’ta izleyicileriyle buluşan 3 Adam’a Vine programında çektiği videolarla adını duyuran Aslı Bekiroğlu, sevilen şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Harun Kolçak ve dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho konuk oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!