3 Adam'ın bu akşamki konuğu Aslı Bekiroğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu akşamki konuğu Aslı Bekiroğlu kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 20:11

3 Adam'ın bu akşamki konuğu olan Aslı Bekiroğlu, birçok izleyici tarafından merak konusu oldu. Vine programında çektiği videolarla adını duyuran Aslı Bekiroğlu birbirinden komik videolarla insanları güldürmeyi başarmıştı. Son zamanlarda Gülümse Yeter adlı diziyle ön plana çıkan Aslı Bekiroğlu bu akşam 3 Adam'ın konuğu olacak. 1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul'da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul'da yaşıyor. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir?

Haberin Devamı

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam, yine çok eğlenceli bir bölümle geliyor. Ekranların en sevilen talk şov programı 3 Adam, birbirinden komik skeçleri ve eğlenceli sahne köşesiyle bu akşam ekranlarda olacak.
Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere fırsat veren program, yine sevilen isimleri ağırlayacak. Peki, 8 Şubat 3 Adam konukları kimler?

Bu isimlerden biri son zamanların genç oyuncularından Aslı Bekiroğlu olacal. Güzel oyuncunun programdaki açıklamalarını merak edenler, “Aslı Bekiroğlu kimdir?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, bu sorunun yanıtı ve 3 Adam’ın bu haftaki konukları! Heyecanla beklenen programa bu akşam; oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun yanı yanı sıra Ronaldinho, Aslı Bekiroğlu ve Harun Kolçak konuk olacak.

Haberin Devamı

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul'da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul'da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir. Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram'da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. 'Beni Böyle Sev', 'Mutluluk' dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu, en son Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi.

ACUN ILICALI, RONALDİNHO İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

TV8 kanalında yayınlanan 3 Adam programına bir dönemin efsanevi Brezilyalı futbolcusu Ronaldinho katılacak. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, "3 Adam" adlı programa bir dönemin efsane Brezilyalı futbolcusu Ronaldinho'nun katılacağını, Instagram hesabından duyurdu. Fotoğrafın altına da "Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldinho 3 Adam'da misafirimiz oldu.

3 Adam'ın kendi hazırladığı skeçler ise izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. 'Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlası 3 Adam yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da TV8 ekranlarında...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!