3 Adam konukları belli oldu! Tuvana Türkay kimdir?

Güncelleme Tarihi:

3 Adam konukları belli oldu Tuvana Türkay kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 16:06

3 Adam yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Muhteşem konukları ve eğlenceli skeçleriyle keyifli anlar yaşatan 3 Adam bu akşam 13. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölüm konuklarından biri son zamanlarda yıldızı parlayan güzel oyuncu Tuvana Türkay… Peki, Tuvana Türkay kimdir? 3 Adam’ın diğer konukları kimler? İşte, tüm detaylar!

Haberin Devamı

Sevilen talk show programı 3 Adam'ın yeni bölümü için sabırsız bekleyiş sürerken beklenen haber geldi. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın beraber sundukları 3 Adam’ın bu haftaki konukları belli oldu. Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasıyla kahkaha tufanı yaşatan 3 Adam bu akşam 13. Bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, yeni bölüm konukları kimler?

Bu isimlerden biri son zamanların sık sık gündeme gelen oyunculardan biri Tuvana Türkay olduğu öğrenildi. Güzel oyuncunun programdaki açıklamalarını merak edenler, “Tuvana Türkay kimdir?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, bu sorunun yanıtı ve 3 Adam’ın bu haftaki konukları! Heyecanla beklenen programa bu akşam; oyncu Tuvana Türkay'ın yanı sıra pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin ve İtalyan şef Danilo Zanna konuk olacak.

Haberin Devamı

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde sürdüren güzel oyuncu, ilk dizi deneyimini 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı. Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

3 Adam’ın yayınlanan son bölümünde Koray Avcı rüzgarı esti. Başarılı sanatçı sevilen şarkıyla müzik ziyafeti yaşatırken; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç esprilerine son yılların popüler oyuncularından Tolga Sarıtaş ve Kötü Çocuk filminde başrolü paylaştığı Afra Saraçoğlu'nun keyifli sohbeti de eklenince programda kahkaha tufanı esti. Esprilerin havada uçuştuğu programda eğlencenin dozu hiç düşmedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!