26 Ekim tarihli bölümde Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

26 Ekim tarihli bölümde Gelinim Mutfakta’dan kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 15:37

Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. Her biri birinden iddialı olan Gelinim Mutfakta’nın gelinleri, haftanın son gününde kakaolu lor tatlısı ile kayınvalidelerin karşısına çıktı. Gün sonunda bir gelin-kaynana ekibi yarışmaya veda etti. Peki, 26 Ekim tarihli bölümde Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?

Haberin Devamı

Kanal D'nin başarılı programı olan Gelinim Mutfakta yarışması 160. bölümüyle 32. haftayı tamamladı. Başladığı tarihten itibaren hafta birincilerine 5 altın bilezik ödül veren Gelinim Mutfakta’da haftanın birincileri galibiyet mutluluğu yaşarken; bir gelin-kaynana ekibinin macerası sona erdi. Peki Gelinim Mutfakta'ta 26 Ekim'de kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? 

32. haftanın son bölümünde; günün birincisi ise 17 puanla Özüm oldu. Haftanın finalinde tüm oylar toplandı, Başak ve Betül eleme potasına kaldı. Başak ve kayınvalidesi Hanife Hanım, 56 puanla yarışmaya veda etti. Yarışmada sadece bir hafta geçiren Betül, topladığı 58 puanla son anda elenmekten kurtuldu. 66 puan toplayan Özüm, 5 altın bileziği almaya hak kazandı. Gelinim Mutfakta'ya 31 hafta dahil olan Özüm, 2 hafta üst üste birinci oldu. 

BAKMADAN GEÇME!