Survivor'da dün döner ödülünü kim kazandı? İşte ödülü kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün döner ödülünü kim kazandı İşte ödülü kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 23:54

Survivor 2019'un 4 Mart tarihli bölümünde Türk- Yunan takımı ödül oyununda karşı karşıya geldiler. Zorlu bir parkurda oynanan ödülün galibi döner keyfi yaptı. Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu kazanan takım hem karnını doyurdu hem de büyük moral depoladı. Peki, Survivor'da dün döner ödülünü kim kazandı? İşte ödülü kazanan takım

Haberin Devamı

Survivor'un 4 Mart akşamı yayınlanan bölümünde ödül ve sembol oyunu heyecanı vardı. Ödül oyununda Yunan takımı ile başa baş bir mücadele gösteren Türk takımı, sembol oyununda ise kendi içlerinde mücadele verdi. Yağmur yağışının etkisini arttırdığı adada, barakalarda ise gergin anlar hakimdi. Peki, Survivor'un ödül oyununu kim kazandı? İşte, evlerinden yaklaşık 10 bin kilometre mesafede döner keyfini tatma hakkını kazanan takım hakkında bazı bilgiler

SEMBOL OYUNUNDA ÇEKİŞMELİ DAKİKALAR

Son model bir bilgisayar ve sembol için yarışan yarışmacılar, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.

Erkekler eşleşmesindeki çekişmeli mücadelede Hakan ve Hikmet final aşamasına kaldı. Final aşamasında erkekler mücadelesinin kazanan tarafı Hakan oldu.

Kadınlar arasındaki eşleşmede ise final etabına Büşra ve Ecem kaldı. Sembolün sahibi Büşra oldu.

Haberin Devamı

ADAYI SEL GÖTÜRDÜ

Türk ve Yunan takımları etkisini arttıran yağmurun altında geceyi geçirmeye çalıştı. Yağmurun şiddetlenmesinin üzerinde bazı yarışmacılar önlem almaya çalışsa da başarısız oldu. Türk kadın yarışmacılar ise erkeklerin sağlam barakada yattığını kast ederek nezaketsizlik yaptığını ifade etti.

ÖDÜL OYUNUNDA DÖNER KEYFİ 

Patates, kola ve et döner içeren döner menüsü için savaşan yarışmacılar, büyük bir mücadele verdi. Yarışmacılar, su parkurunda puan alabilmek için büyük efor sarf etti.

1-0 Vasilis
1-1 Sude
2-1 Okay
2-2 Katherina Dalaka
3-2 Spiros
4-2 Dimitra
4-3 Hikmet
4-4 Seda
5-4 Hakan
5-5 Katherina Dalaka
6-5 Atakan
6-6 Dimitra
7-6 Panagiotis
7-7 Seda
8-7 Hikmet
9-7 Sude
10-7 Seda

Ödül oyununu Türk takımı kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!