Teknoloji kadınların emrinde

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji kadınların emrinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Madonna ile Victoria Beckham’ın iki sanatçının tek ortak özelliği ise cilt bakımı için uyguladıkları yöntem. Onlar yaygınlaşan kristal ile temizlik yöntemini benimsiyorlar. Ama tek yöntem tabii ki bu değil...

Peki Madonna ve Victoria Beckham'ın uyguladıkları bu yöntemin sırrı nedir? Öncelikle cilde minik kristal bombardımanı yapılıyor. Bu minik kristaller ciltteki ölü hücreleri ciltten ayırıyorlar. Daha sonra özel bir alet ile kristaller ve ölü deri hücreleri çekilip deri temizleniyor Daha sonra da yüzü bir maske uygulanıyor. Tedavi sona erdiği zaman yüzünüzün derisi yenilenmiş oluyor. Bu tedavi yaklaşık iki üç ay etkisini sürdürüyor. Soluk, yorgun ciltler için kristal bombardımanı birebir.

Lazer uygulaması

Güzellik uzmanları bu yöntemi ‘‘mucize cilt bakımı’’ olarak adlandırıyorlar. Bu yöntemde değiştirilebilen yedi başlı bir alet kullanılıyor. Lazer, ultrason, mikrodalga gibi tekniklerle cilt temizlenip güzelleştiriliyor. Bu aleti vücudunuzun herhangi bir bölgesinde kulmlanabiliyorsunuz. Kırışıklar, selülit ve akne gibi sorunları gidermek için yedi başlı mucize alet yeterli Sadie Frost, Lisa Butcher, Normandie Keith gibi genç sanatçılar bu alet ile cilt bakımı uygulayan ünlülerden bir kaçı. Bu tedavi yaklaşık bir saat sürüyor. Önce aletin lazerli başı kullanılıyor ve lazer, hücreleri temizliyor. Sonra sıra yeni bir tür yüz soymaya geliyor. Bu iş tamamlandıktan s onra lazerle kırışıklar gideriliyor.Son olarak da yüz vakumlanıyor. Böylece deride kalmış olabilecek zararlı maddeler yokediliyor. Bu da tamamlandıktan sonra sıra nemlendiriciye geliyor. Nemlendirici uygulanınca ultrason ile kanın dolaşımının hızlanması sağlanıyor.

Cosmolight paneli

Nabız atışlarının hızıyla çalışan vibratör dalgası hücrelerin canlanmasını sağlar ve cilt gerilip düzgünleşir. Üç taraflı Cosmolight paneli tedavi edilmesi istenen bölgenin üzerine yerleştirilir.Işık vetitreşim dalgaları çalışmaya başlar. İnce bir elektrikli kalem de cildin temizlenmesi gereken özel bölgelerinde gezdirilir. Kırk dakika içinde tamamlanan uygulama aynı zamanda kan dolaşımını da hızlandırır.Gösteri dünyasından Martine McCutcheon ve Frances Barber bu yöntem sayesinde ciltlerinin güzelleştiğini belirtiyorlar.

Dibitron

Cildinizi zaman tünelinden geçirip ,gençlik günlerinize dönmek istemez misiniz? Jilly Johnson ve Naomi Campbell bu yöntem sayesinde güzel bir cilde sahip olduklarını belirttiler. Olgunluk çağına gelen kadınlar ciltlerindeki kırışıklardan ve sivilcelerden kolayca kurtulabiliyorlar. önce bitki kökenli losyonlarla cilt güzelce temizleniyor.Sonra Dibitron migferi başınıza geçiriliyor ve cildinizin durumuna göre programlanıyor.Elektronik alet yüzdeki 48 kası hareketlendiriyor. Yarım saat içinde yüz kasları 21 bin kez hareket ediyor. Bu teknik yöntemin elle yapılan yüz masajından çok daha etkili olduğu kesin. üstelik bu alet sayesinde derideki canlanma da uzun ömürlü oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!