TEKNEDE BEKLEDİ

Güncelleme Tarihi:

TEKNEDE BEKLEDİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 09:13

Haberin Devamı

Rihanna, “Diamonds” adlı dünya turnesi kapsamında önceki akşam İstanbul’da sahneye çıktı. Ünlü yıldız, Türkiye’deki ikinci konserine gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldı.

Yazı       
----
Yedinci albümü “Unapologetic” ile dünya müzik listelerinde yeniden birinci sıraya yerleşen Rihanna, Türkiye’deki ikinci konserini önceki akşam verdi. Ünlü pop yıldızı, Pozitif Live ve Live Nation Global Touring organizasyonuyla Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda sahneye çıktı.
“Vodafone Istanbul Calling” etkinliğinin açılış konseri olma özelliğini de taşıyan etkinlikte Rihanna’yı 35 bini aşkın hayranı izledi.

AZ VOKAL BOL DANS

21.30’da sahnede olması beklenen Rihanna, konserin startını 22.30’da verdi. Seyircisini “İstanbul nasılsınız? Sizi görmekten dolayı çok mutluyum” diye selamlayan Rihanna, “Parti dolu bir gece olacak” dedi ve dediğini yaptı, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Yarı playback söylediği şarkılarda az vokal, bol dans vardı...
Ünlü popçu, konserde “Mother Mary”, “Fresh Out the Runway”, “Birthday Cake”, “Talk That Talk”, “Pour It Up”, “Cockiness”, “Numb”, “You da One”, “Man Down”, “No Love Allowed”, “Rude Boy”, “What’s My Name?”, “Red Lipstick”, “Jump”, “Umbrella”, “All of the Lights”, “Rockstar 101”, “What Now”, “Love Song”, “Love the Way You Lie”, “Hate That I Love You”, “We Found Love”, “S&M”, “Where Have You Been” şarkılarını seslendirdi.

İLK KONSERİMDE BU KADAR KİŞİ YOKTU

Bir ara hayranlarına “Eğleniyor musunuz?” diye soran Rihanna, ardından “Buraya ikinci gelişim. İlk geldiğimde bu kadar kişi yoktu. 35 bin kişi var burada. Hepinizin adımı söylemesini istiyorum” dedi ve stat “Rihanna” çığlıklarıyla inledi. Gece boyunca altı kostüm değiştiren yıldız, konserin sonunda bis’e çıktığında “Stay” ve “Diamonds” şarkılarıyla sevenlerine veda etti.
1,5 saat sahnede kalan Rihanna’nın son sözleri ise; “Buraya Diamonds World Tour’u getirdiğiniz için çok mutluyum. Çok teşekkürler. Türk hayranlarım muhteşemsiniz!” oldu.

Haberin Devamı

Böyle geldi

Rihanna, İstanbul’a konserinden birkaç saat önce geldi. Konaklayacağı otele tekneyle gitti.

Haberin Devamı

Yazı
----
Önceki gün saat 17.00’de özel uçağıyla Atatürk Havalimanı’na iniş yapan Rihanna, apronda gazetecilerin beklediğini öğrenince uzun süre uçaktan inmedi. Sonunda servis aracına binerek pasaport kontrolüne giden şarkıcı, 20 dakika süren işlemlerin ardından hayranlarına el sallayarak havalimanından ayrıldı. Rihanna, konaklayacağı Çırağan Otel’e gitmek için Ataköy Marina’da bekleyen tekneye bindi. Ancak sahne kıyafetlerinin havalimanında unutulduğu anlaşılınca yaklaşık 45 dakika teknede beklemek zorunda kaldı. Rihanna, hemen yan tarafında bulunan teknede Russell Crowe’un misafirlerinin olduğunu öğrenince onlarla bir süre sohbet etti. Crowe’un misafirleri, şarkıcıya bira ve şarap ikram etti. İstanbul’da bulunduğu süre içinde Rihanna’nın korumalığını, birçok dünya yıldızıyla çalışan Çağdaş Ağun yaptı. İbrahim ŞAHİN

Haberin Devamı

Resimaltı:
Hayli neşeli olduğu gözlenen Rihanna, bir ara teknenin üzerine çıktı, kaptandan aldığı şapkayla fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!