TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER

Güncelleme Tarihi:

TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2011 01:00

'Arım Balım Peteğim’in canlı yayınına katılan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in evliliği ve sonrasından yaşananlar ile ilgili ağır konuştu:

Haberin Devamı

İBO DERYA TUNA FOTOĞRAFLARI

SÜRPRİZ NİKAHTAN KARELER 

“İbrahim Tatlıses’in açıklaması çirkin!. Önce asistanı damla değil, İdo’yla ilgili açıklama yapmalıydı!..Damla hanım tarafından baskı aldı ve o yüzden yaptı sanırım. Önce oğlu önemlidir insanın ”    

"Oğlum İdo o dakikalarda hastaneye gidiyordu. Babasının evleneceğini hastanede öğrendi "Beni kaybettin baba" diyerek orayı terk etti."

 "Benim için oğlum çok önemli. Kendime bir hayat çizdim ve çok mutluyuz. Benim İbrahim Tatlıses ile ilgili bir beklentim yoktu. Beklentim olsaydı her gün orada olurdum. Tekkeyi bekleyen çorba içer. Allah mutlu etsin. Etrafta konuşulanlar yalan. Haberler yüzünden nasıl oturacağımı nasıl konuşacağımı şaşırdım. İbrahim bey herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor. Otursun onları düşünsün.  Biz yanında olmayacağız ama evlatları onun yanında olacak her zaman. Allah herkesin yolunu açık etsin".

Haberin Devamı

“İbrahim Bey’in annesi İdo’yu çok sevdiği için bize geldi. Dün telefonla konuştular. İdo’nun üzgün olduğunu öğrendi ve hemen bize geldi. Oğlum babaannesini çok iyi ağırladı.. Mangallar yaptı…”

http://twitter.com/hurriyetmagazin        

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!