Tek celsede boşandılar

Güncelleme Tarihi:

Tek celsede boşandılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2005 01:34

Hülya Avşar, eşi Kaya Çilingiroğlu’ndan tek celsede boşandı. Tarafların katılmadığı duruşmada Hülya Avşar’ın menajerleri Güney Bayar ve Uğur Sandal tanık olarak dinlendi.

Haberin Devamı

Tanıklar, çiftin çıkan haberler nedeniyle psikolojik yönden kötü etkilendiklerini söyledi. Mahkeme, 8 yaşındaki Zehra’nın velayetini anne Hülya Avşar’a verdi.

AVUKATI Deniz Ketenci aracılığıyla dün akşam saat 16.00’da Kadıköy 3’üncü Aile Mahkemesi’ne başvuran Hülya Avşar, 8 yıllık eşi Kaya Çilingiroğlu’ndan boşanmak için dava açtı. Davacı Avşar, dilekçesinde, eşi Çilingiroğlu ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu belirtip boşanmalarına karar verilmesini, kızları Zehra’nın velayetinin de kendisine bırakılmasını istedi. Avşar’ın avukatı Ketenci, dosyayı tevziye (mahkemeler arası dağıtım) göndermeden 3’üncü Aile Mahkemesi’nde işleme koydurdu. Duruşmaya Avşar ve Çilingiroğlu katılmadı. Avşar’ı avukat Deniz Ketenci, Çilingiroğlu’nu avukat Aydın Tuncay temsil etti.

PROTOKOL YOK

Hülya Avşar’ın menajerleri Güney Bayar ve Uğur Sandal, mahkemede tanık olarak dinlendiler. Tanıklar ifadelerinde, son zamanlarda medyada çıkan haberlerin çiftin evliliğini kötü etkilediğini, bu nedenle boşanmalarının iki taraf için de iyi olduğunu savundular. Hakim Gülay Berkay, ‘çiftin evlilik birliğinin şiddetli geçimsizlik yüzünden temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle tek celsede boşanmalarına karar verdi.

Duruşmada taraflar birbirlerinden herhangi bir maddi-manevi tazminat isteminde bulunmadılar. Çiftin, aralarında bir boşanma protokolü de imzalamadıkları bildirildi, bu konuda mahkemeye bir bilgi yansımadı. Çiftin tek çocuğu Zehra’nın velayeti, annesi Hülya Avşar’a bırakıldı, baba Çilingiroğlu’nun, istediği zaman çocuğunu görebileceği tutanaklara geçirildi.

ZEHRA HER ŞEYİ BİLİYOR

Duruşma çıkışında adliye önünde bekleyen basın ordusuna açıklama yapan Hülya Avşar’ın menajerlerinden Uğur Sandal şunları söyledi:

‘Zehra’nın boşanmadan haberi var. Zehra, Hülya Hanım’da kalacak. Babası istediği zaman onu görecek. Burada iki ünlünün evliliklerinin yürümediğini gördük. Hülya Hanım olay nedeniyle çok üzgün. İki modern insan olarak boşandılar.’

7 yıldızlı otelde Feraye ile buluştu

HÜLYA Avşar’dan dün tek celsede boşanan Kaya Çilingiroğlu, evliliğinin bitmesine neden olduğu ileri sürülen Feraye Tanyolaç’la, ‘yedi yıldızlı otel’ diye lanse edilen Türkiye’nin en lüks oteli Belek Rixos Premium’da buluştu. Buradaki villa tipi evlerden birine yerleşen çift, villanın balkonunda arkadaşlarını ağırladı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!