Teen Wolf 5. sezon 18. yeni bölüm fragmanı yayında! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Teen Wolf 5. sezon 18. yeni bölüm fragmanı yayında - İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 13:47

MTV ekranlarında yayın hayatını sürdüren fantastik dizi Teen Wolf'un 5. sezon 18. yeni bölüm fragmanı ‘The Maid Of Gévaudan (Gevaudan Nedimesi)’ ismi ile yayınlandı. Yeni bölümüyle 23 Şubat Salı akşamı ekranlara gelecek olan dizide geçtiğimiz bölümde canavarın kim olduğu merak edilmiş ve canavarın Gerard ile bir bağı olduğu düşünülmüştü. Peki, Teen Wolf 5. sezon 18. yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Teen Wolf 5. sezon 18. yeni bölümünde canavarlarla yüzleşecek olan yetenekli avcının adının Gevaudan Nedimesi olduğu öğreniliyor. Scott ve arkadaşları yine bir tehlikenin içine düşüyorlar. Yeni bölümde Stiles Lydia'yı kurtarırken, Stiles ve Theo Lydia için bazı planlar yapıyorlar.

Her bölümde yeni bir maceranın yaşandığı Teen Wolf’ta gelecek bölümde Scoot bir tehlikeyle baş başa kalıyor. Diğer taraftan sevdiklerini korumak için uğraşan Scott, arkadaşlarından farklı bir yere mi savrulacak?

TEEN WOLF 5. SEZON 18. YENİ BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANI



5 Haziran 2011 senesinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Teen Wolf, 1985 yapımı olan aynı isimli filmden esinlenerek hayata geçirilmiştir. Gençlik draması, korku ve doğaüstü türleriyle öne çıkan dizinin oyuncuları Tyler Posey, Cody Christian, Dylan O'Brien, Holland Roden, Shelley Hennig, Arden Cho ve Dylan Sprayberry’dir. Dizinin yapımcılığını Adelstein Productions, DiGa Vision, First Cause, Inc., Lost Marbles Television, MGM Television ve Siesta Productions üstlenmektedir.

Haberin Devamı

TEEN WOLF GENEL KONU

Dizi öğrenci olan Scott McCall etrafında şekillenmektedir. Scott McCall Beacon Hills Lisesi'nde lakros oynayan başarılı bir öğrencidir. Bir gece kurt adam tarafından ısırılan Scott McCall’ın hayatı o günden sonra eskisi gibi olmaz. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurt adam Derek'in yardımıyla bir kurt adam olduğunu keşfeden Scott, yeni kimliğiyle yaşamakta zorlansa da bir .çok tehlike ile baş başa kalır. Öte yandan aşık olduğu kızı korumak için mücadele eden Scott, ilişkilerini de dengelemek zorunda kalmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!