YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA!

Güncelleme Tarihi:

YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 18:24

Yeni yıla sevdiklerinizle birlikte girmek gibisi yoktur.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi eğlenceli bir sofranın etrafında toplanıp yeni yıla dostlarınızla birlikte ‘Merhaba’ demek istiyorsanız, hem evinizi hem de kutlama sofranızı kusursuz kılacak ürünler Tchibo’da sizi bekliyor!

2019'un ilk saatlerini coşkuyla karşılamaya hazırlanacağınız yılbaşı gecesi eşsiz sohbetlere tanık olacak kutlama sofranızın eksiksiz olması için ihtiyacınız olan her şey Tchibo yılbaşı koleksiyonunda.

Yeni yılı, yeni Tchibo'nun çok özel ışıltılı parçaları ile karşılayın. Işık zincirleri, dekoratif ışıklı süsler, birbirinden eğlenceli ve keyifli birçok ürünle evinizde ve etrafınızda harika bir yılbaşı atmosferi yaratın.
Yılbaşının olmazsa olmazı kokulu ve renkli mumlar ile hem yemek masanızı hem de evinizin farklı köşelerini süsleyerek işe başlayın. Zarif, mat altın görünümlü mumlar tüm dikkatleri üzerine çekecektir.

YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA

LED dekoratif kapı süsleri, daha misafirleriniz eve girmeden içeride onların neler beklediği konusunda heyecan uyandırabilir. Çok yönlü LED dekoratif çelenkler, mumlar ile birlikte yeni yıl coşkusunu yaşatır.
LED seramik dekoratif süsler ise evinizin her yerini ışıl ışıl yapacak.
Sevdiklerinize vereceğiniz hediyeleri asmak için hediye takvimi tercih edebilir ve ağacınıza asabilirsiniz. Hem şık görüntüsü hem de çocuklara yaşatacağı büyük heyecan paha biçilmez. Ayrıca hediye torbası, etiketi, yapıştırıcı ile kendi yapabileceğiniz yılbaşı takvimlerinden de edinebilirsiniz. Hem sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirir, hem de mükemmel bir dekoratif ürün hazırlamış olursunuz.
Gelelim kusursuz bir yılbaşı sofrası hazırlamak için ihtiyacınız olanlara…
YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA

Tchibo.com.tr’de “Mutfak ve Sofra” kategorisinde mükemmel bir sofra için ihtiyacınız olan her şey var!
Kusursuz bir sofra için birbirinden şık mutfak gereçleri, servis ve sofra takımları, Amerikan servisler, masa örtüleri, kumaş peçeteler ve dekoratif ürünler kutlama sofranızda yerini almayı bekliyor.
Kırmızı ya da altı renkli Amerikan servisler hem sofranıza asil detaylar sunar hem de yılbaşı atmosferine uygundur.
Şık bir kutlama sofrası için tabak, çatal bıçak takımı, Amerikan servis kadar masa örtüsü de çok dikkat çeker. Takımlarınıza uygun şık bir masa örtüsü sadece yılbaşında değil tüm özel gün ve gecelerinizde sofralarınıza renk katacak.
YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA

Tchibo ürünleri ile kuracağınız yeni yıl sofranızı misafirleriniz bütün bir yıl konuşacak.
Yeni yılda da ağzınızın tadı hiç bozulmasın!

Haberin Devamı

YILBAŞI SOFRALARI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TCHİBO’DA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!