Taylan Kümeli: Sevgiliyiz Gökhan Arsoy: Arkadaşız

Güncelleme Tarihi:

Taylan Kümeli: Sevgiliyiz Gökhan Arsoy: Arkadaşız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2009 00:00

Ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un, ünlü diyetisyen Taylan Kümeli ile evleneceği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

 Gökhan Arsoy, "Taylan Hanım benim sadece arkadaşım, aşk yok" dedi. Taylan Kümeli ise "Biz yaklaşık beş aydır bir ilişki yaşıyoruz" diye konuştu.

Türk Sineması'nın "Altın Çocuğu" Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un, ünlü diyetisyen Taylan Kümeli'yle evleneceği haberleri, hem Arsoy ailesinde hem de ikili arasında farklı yorumlara neden oldu. Baba Göksel Arsoy, oğlunun ailesinden habersiz evlenmesinin sözkonusu olmadığını söylerken, genç oyuncu Gökhan Arsoy, Taylan Kümeli'yi "sık görüştüğü bir arkadaşı" olarak nitelendirdi. Öte yandan Kümeli ise, "İlişkimiz 4-5 aydır sürüyor, aşk var"dedi.

Gökhan Arsoy TV programı için görüşüyoruz

Gerçekten bu dedikodu ve yazılan aşk hikayelerini anlamış değilim. Bu tür yalan yanlış yazılan her şey, benim enerjimi bitiriyor. Evet, Taylan Hanım benim arkadaşım. Sık sık görüşüyoruz ama yok evlilik yok aşk, bunların hepsi senaryo. Babam çok doğru söylüyor, evlilik kutsaldır ve gizli yapılmaz, ben evlenecek olsam bunu ilan ederim. En doğru olanı ben söylüyorum. Taylan, benim arkadaşım ama aşk yok arkadaşlık var. Bayram sonrası yapacağım TV programı için bir aradayız. Bunun dışında yazılan hiçbir şey doğru değil.

Haberin Devamı

Taylan Kümeli : 4-5 aydır bir ilişkimiz var

Evet, biz yaklaşık beş aydır bir ilişki yaşıyoruz. Arkadaş ortamı içinde tanıştık ama bunu saygısız bir hale getirmek doğru değil. Ben de ailesi gibi düşünüyorum, şu an ortada aldığımız bir karar yok, aile haklı olarak neler oluyor diyebilir. Gökhan'ın anne ve babası çok saygıdeğer insanlar. İlişkimizin olgunluğa başlaması 4-5 aydır sürüyor. Aşk var bunu saklamıyorum ama evlilik henüz yok. Bu işe aileleri karıştırmasak çok daha iyi olur, onların üzülmesini istemiyorum.

Bize sormadan olmaz

Oğlunun evleneceği haberini medyadan öğrendiğini söyleyen Göksel Arsoy şunları söyledi: Oğlumuzu, kaliteli bir eğitim ve görgü kurallarını
öğreterek büyüttük. Bu tür olayların sinemaya geçmeden önce başına geleceğini hep söyledik. Oğlumuzun evlenmesini tabi isteriz ama bizlere sormadan kesinlikle böyle bir şey yapmaz. Ayrıca bunu neden gizlesin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!