Tavuk manken hangisi

Güncelleme Tarihi:

Tavuk manken hangisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2001 01:59

Mankenliğe veda eden Deniz Akkaya, son kez podyuma çıktığı Cengiz Abazoğlu'nun defilesinden sonra yaptığı açıklamalarla yine tartışma yarattı. ‘‘Tavuk şimdi sevinsin. Podyumlarda bir tavuk arkadaşımız var. Ben mankenliği bırakıyorum diye sevinen bir arkadaşımız vardı. Kim olduğu konusunda ipucu verebilirim. Kendisinin podyumda duruşu tavuğa benziyor. Şimdi artık Güzide'yle uğraşır’’ diyen Akkaya'nın kimi kastettiği merak konusu.

Magazin dünyasında, ünlü mankenin kastettiği kişinin, aralarının açık olduğu Ayşe Hatun Önal ya da Çağla Şikel olabileceği konuşuluyor.

Defilenin ardından, şöhrete ulaşmasını sağlayan Best Model Yarışması'nın organizatörü Erkan Özerman'ın yanına gelmesiyle duygusal anlar yaşayan Akkaya, gözyaşlarına hakim olamadı.

Mankenliği en iyi zamanında bıraktığını söyleyen Akkaya, mankenlikte hiç ummadığı kadar iyi bir yere geldiğini söyleyerek ‘‘Bundan sonra televizyonda kendimi ispatlayacağım. Podyumda son kez yürüyor olmak beni duygulandırdı. Üzgünüm ama daha iyi işler yapacağıma inanıyorum’’ dedi.

Tahtına layık görülen Güzide Duran'la çok iyi dost olduklarını da açıklayan Akkaya, ‘‘Ben, Best Model kraliçesi seçildiğim zaman tacımı Güzide'den aldım. Çok iyi dostuz. Güzide yaşadığı ilişkisinden dolayı bir dönem mesleğine ara vermişti ama şimdi yeniden bomba gibi döndü. Ayrıca Güzide'nin fiziği çok daha güzel ve Avrupai. Ben onun yanında daha kalın hatlara sahibim’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!