"Tatlıses reklam yıldızımız"

Güncelleme Tarihi:

Tatlıses reklam yıldızımız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2007 12:13

Haberin Devamı

AŞAĞI Saksonya Eyaleti’nin Hannover kentinde 13 Ocakta başlayan Domotex Halı ve Zemin Ürünleri Fuarı devam ediyor. Her gün binlerce ziyaretçinin gezdiği fuarda 122 Türk firmasından bulunuyor. Yıllık 20 milyon metrekare halı üretimiyle dünya halı üretiminde üçüncü sırada bulunan Merinos Halıları standı da halı tüccarları ve ilgilileri tarafından dolup taşıyor.

Merinos’un Domotex fuarına 1995 yılından beri katıldığını söyleyen Merinos Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şeker, bu fuarlar sayesinde ve ciddi çalışmalar sonunda dünyanın önde gelen halı firmalarından birisi olduklarını söyledi. Dünyanın 45 ülkesine satış yaptıklarını, Merinos isminin halı ile ilgilenen herkesin bildiğini anlatan Şeker, "1996 yılında Merinos ismini kalıcı kılmak, markalaştırmak için projeler yaptık. Yönetim olarak 1997 yılında İbrahim Tatlıses’le 6 yıllık bir reklam anlaşması yaptık. Tatlıses’in sayesinde çok ciddi bir marka imajı yakaladık. Yani İbrahim Tatlıses ile hedefimize ulaştık. 2007 yılının sonlarına doğru yaptığımız anlaşma sona erecek. Onunla tekrar yola devam edeceğimizi umuyorum. O bizim reklam yıldızımız" dedi

Haberin Devamı

Erdemoğlu Grubu çatısı altında yer alan Padişahın halılarının tanıtım reklamlarında da İzzet Yıldızhan’ı seçtiklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını belirten Şeker, "Padişah ve Dinarsu halıları da bizim grubun bünyesinde bulunuyor. Padişah halılarının tanıtımında İzzet Yıldızhan’ı kullandık. Ancak, yönetim olarak tanıtımda pek etkili olmadığı kanısına vararak anlaşmayı karşılıklı olarak bozduk. Şu anda Seda Sayan ile devam ediyoruz. Dinarsu reklamlarında ise Türkan Şoray oynuyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!