Tatlı Küçük Yalancılar izle Eren Aslı’yı kurtarabilecek mi? Star TV

Güncelleme Tarihi:

Tatlı Küçük Yalancılar izle Eren Aslı’yı kurtarabilecek mi Star TV
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2015 12:35

A, amacına ulaşıyor! Aslı, A'nın kurduğu tuzağa düşüyor. Peki Eren ne yapacak? Tatlı Küçük Yalancılar'ın 6. yeni bölümünde Eren, A’dan gelen mesaj üzerine harekete geçer ama Aslı’yı bulmak için kurallarını A.’nın koyduğu oyuna girmek zorundadır.

Haberin Devamı

A'nın tuzağına düşen Aslı kötü bir sürprizle karşı karşıya! A'dan gelen mesaj üzerine harekete geçen Eren'i neler bekliyor?

Bugün ekrana gelecek yeni bölümde bütün uğraşlarına rağmen A’nın Aslı’yı nerede tuttuğunu öğrenemeyen Eren, Barış’ın yardımına başvurur. Elde ettiği bilgi biraz olsun Eren’in işine yarasa da önünde çözmesi gereken büyük bir bulmaca vardır ve zamanı daralmaktadır. Kapatıldığı yerden çıkış olmadığını anlayan Aslı içinse her geçen dakika cehennem gibidir.

Aslı’ya bütün bir gün boyunca ulaşamayan ve Eren’in bazı davranışlarından şüphelenen kızlar, Aslı’nın annesi Emel’in de Aslı’yı aramaya başlaması üzerine telaşlanırlar. Parçaları birleştiren Hande, Aslı’nın nerede olduğuyla ilgili cevabın Eren’de olduğunu düşünmektedir. Ancak Eren’de cevaplar yerine sadece sorular vardır. A.’nın bıraktığı bulmacayı sonunda Selin’in yardımıyla çözen Eren, Aslı’yı kurtarmaya koştuğunda, A. son oyununu oynayacaktır.

Haberin Devamı

Yayın günü : 10 Ağustos Pazartesi
Yayın Saati : 20.00

ÜNLÜLERİN KARDEŞLERİ

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMÜN ÇOK KONUŞULAN ÖPÜŞME SAHNESİ

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Tatlı Küçük Yalancılar'da Bensu Soral ve Şükrü Özyıldız'ın öpüşme sahnesi çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız ayrıldı mı?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!