Tatlı İntikam son bölümü ile sosyal medyayı salladı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam son bölümü ile sosyal medyayı salladı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:37

Tatlı İntikam yayınlanan 2.bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Tatlı İntikam'ın son bölümüne Tankut'un kıskançlığı damgasını vurdu. Dizi izleyenleri hem duygulandırdı hem de güldürdü. Dizinin yayınlandığı sıralarda sosyal medyada da Tatlı İntikam fırtınası esti. Tatlı İntikam 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam dün akşam yine eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam sosyal medya da adından söz ettirdi. Tatlı İntikam'ın yayınlandığı saatler de sosyal medyada da Tatlı İntikam fırtınası vardı.

İŞTE TATLI İNTİKAM İÇİN ATILMIŞ TWEETLER!

Recep Çağrıtekin ‏@emeklikatil 7 sa.7 saat önce
Tatlı intikam diye yeni dizi var böyle bir dizi olamaz cok iyi abi

Çapulcu InforMen ® ‏@MertEmeksiz 8 sa.8 saat önce
' Tatlı İntikam ' dizisi güzele mi benziyo ne, leyla Lydia çok mu tatlı oyuncuymuş be, ayrı bi sevimliliği var

lvin taşkan ‏@MetisLalka83 10 sa.10 saat önce
#Tatlı intikam tatlı dizi olmuş @KanalD

Selen ‏@Selendrgn 10 sa.10 saat önce
4 aydır televizyon izlemeyen bu kız tatlı intikam dizisine aşık oldu

Sevgi ‏@ensevdiklerimm 11 sa.11 saat önce
Kiyamiyor birde kendi elleriyle giydiriyor sonrada intikam anlicam diyor he tankut he 😄😍 #Tatlıİntikam

Haberin Devamı

Sevgi ‏@ensevdiklerimm 11 sa.11 saat önce
Daha üsütmesine dayanamiyorsun nasil intikam alicaksin sen tankut 😄 #Tatlıİntikam

TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder!
Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.


TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

TATLI İNTİKAM DİZİSİNDE ZEKİ ALASYA SÜRPRİZİ

Kanal D’nin ilk bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi “Tatlı İntikam”da Furkan Andıç’ın canlandırdığı Tankut karakterinin rahmetli babası, usta oyuncu Zeki Alasya oldu. Dizinin yapım ekibi, geçen yıl mayıs ayında ölen oyuncuyu, bu şekilde andı.
Bu sürpriz, sosyal medyada gece boyunca en çok konuşulan konu oldu. Alasya’nın fotoğrafını gören izleyiciler, bu ayrıntı için teşekkür etti. Bölüm sonunda akan jenerikte ‘Usta oyuncu Zeki Alasya’nın anısına saygıyla’ notu da düşüldü.

TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin

Haberin Devamı

Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Furkan Andıç-Sinan / Tankut

Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Haberin Devamı


Zeyno Günenç-Süheyla

Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.
Ayşenil Şamlıoğlu-MelihaMeliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Haberin Devamı


Bülent Seyran-Necip

Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

 

BAKMADAN GEÇME!