Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanında Sinan gerçekleri öğreniyor!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanında Sinan gerçekleri öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 17:39

Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D'nin başladığı günden itibaren reytingleri altüst eden dizisi Tatlı İntikam, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde aksiyon hiç eksik olmayacak. Sinan, Rüzgar hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor ve peşine düşüyor. İşte, Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin fenomen dizisi haline gelen Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümü Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Rüzgar, Pelin'e tüm gerçekleri anlattıktan sonra ortadan kayboluyor. İşte, Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek mi?

Sinan, öğrendiği gerçekle yıkılır. Evlenmek istediği kadın ve en yakın arkadaşı arkasından ona oyun oynamışlardır. Sinan, Bülent ve Pelin’e çok öfkelenir, onlarla görüşmek istemez. Pelin ve Bülent başlarda kendilerini affettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Sinan’ın onlara kıyamayacağını düşünürler. Ama bekledikleri gibi olmaz. Acaba Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek midir? Sinan ve Pelin’in arasının gergin olmasından faydalanan Rüzgar amaçlarına ulaşabilecek midir?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 22. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!