Tatlı İntikam dizisi yeni bölüm fragmanında Pelin, Rüzgar'ı suçluyor!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi yeni bölüm fragmanında Pelin, Rüzgarı suçluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 08:19

Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanı heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geleceğinin sinyallerini verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin kaçırılma olayının ardındaki gerçeği araştırıyor. Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanında Rüzgar'ın şüpheli tavırları Pelin'in onu suçlaması ile son buluyor. Sinan Tatlı İntikam'ın yeni bölüm fragmanında Pelin'e bu düşüncesinden dolayı karşı çıkıyor. Peki Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanında bu hafta başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında ekranlara gelecek sahneler

Haberin Devamı

Tatlı İntikam Cumartesi günü ekranlara kilitleyecek bir bölümle ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın merakla beklenen 18.bölüm fragmanında hayranlarını üzecek gelişmeler yaşanıyor. Pelin ve Sinan arasında yaşanan krizin boyutu daha da büyüyor. İşte Tatlı İntikam'ın 18.bölüm fragmanında yaşananlar...

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Tatlı İntikam son bölümde;Kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırılan Pelin ile sonlandırmıştık, bu bölüme kaldığımız yerden başladık. Pelin’i kaçıran adamların amacını son dakikaya kadar anlayamasak da bu süreç tam da Tatlı İntikam’ın ruhuna uygun olarak işledi desek yeridir. Pelin’in kaçırılmasına rağmen hepimizi güldürecek kadar iyi niyetli oluşunun yanında, bu işi zorla yaptığı her halinden belli olan arkadaş da gergin geçmesini düşündüğümüz dakikaları renklendirdi. Klostrofobisi yüzünden kapalı yerlerde kalamayan Pelin, sevdiği kızı düğün dernekle almak isteyen bu arkadaşımızın vicdanı sayesinde oksijene kavuştu. Fakat bu aşamada kapalı kaldığı süre içerisinde yanında Sinan olduğunu düşünmesi ve güzel anılarını hatırlayarak rahatlamaya çalışması Pelin’in en tatlı dakikalarına tanık olmamızı sağladı. Aşk insana her zorluğa katlanma gücü veriyor, yalan mı?

Haberin Devamı

Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenecek mi? Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor!

Pelin’in kaçırıldığını duyduğu andan itibaren yerinde duramayan Sinan, hiçbirimizi şaşırtmadı elbette ama daha geçen bölümlerde Pelin ile çok duygusal bir konuşma yaşayan Rıza’nın bu olayda Sinan’ı kapı dışarı etmeye çalışmasına bir anlam veremedik açıkçası… Ne var yani bir işin de ucundan Sinan tutsa Rıza baba? Zaten kızı kimin kaçırdığı tam bir muammayken bir de Süheyla’nın “Ah o aşçıyla ayıracağım kızımı, bir daha yüzünü göremeyecek… Yıkıl gözümün önünden!” nidaları sinirimizi hoplattı. Yahu kızın kaçırılmış sen halen aşk hayatının peşindesin Süheyla hanım, ne zaman akıllanacaksın acaba?

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken Pelin büyük bir başarıya imza atarak adamların elinden kaçıp kendini dağa taşa vurdu. Elbette yoldan geçen arabalardan hiçbiri onu almadı ama polise de haber vermeyi akıl edebildiler, çok şükür… Bu andan itibaren haberi alan Sinan ve Rıza’nın telaşı ikiye katlandı; bir yanda tam ellerinden kurtuldum derken tekrar yakalanan Pelin’in artık ciddiye binen kovalamacası, bir yanda Sinan’ın polislerden ayrı bir şekilde sürdürdüğü takip en sonunda işe yaradı ve Pelin sonunda hafif yaralı da olsa Sinan’ın kollarında ailesine kavuştu. Hastanede gözünü açtığında ise yine hepimizi kahkahalara boğacak bir halüsinasyona imza attı; doktorunu Sinan zannederek verdi veriştirdi… Fakat gerçek Sinan’a kavuştuğu an görülmeye değerdi, bu iki aşığın bir bölüm içinde yarım saatten fazla ayrı kalmasına hiçbirimizin tahammülü yok diye düşünüyoruz!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!