Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 10:08

Tatlı İntikam 11. bölüm 2. fragmanını izleyici ile buluşturdu. Cumartesi günleri yayınlanan dizi herkesin gözdesi haline geldi. Tatlı İntikam yeni bölümde Pelin ve Sinan arasındaki kopukluk kızlara da yansıyor. Kızlar Sinan ve Bülent'in peşine düşüyorlar. Tatlı İntikam 11. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D'nin başarılı dizilerinden Tatlı İntikam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Tatlı İntikam'ın yeni karakterlerinden Rüzgar Ceyda'dan sonra Pelin ve Sinan arasındaki engellerin başında geldi. Yıllar önce Sinan'ı kurtaran Rüzgar'la Sinan arasında yaşananları öğrenince Pelin şoke olacak? Pelin'in kıskançlık krizine girdiği son bölümde Bengisu, Başak ve Bülent'in arasını bozdu. 11. yeni bölümü merakla beklenen Tatlı İntikam'da neler yaşanacak?

TATLI İNTİKAM 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 TATLI İNTİKAM 11. BÖLÜM FRAGMANI

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

PELİN KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİYOR!

Sinan’la aralarında hiçbir engel kalmadığına inandığı bir zamanda Rüzgar’ın ani gelişi Pelin’i yeniden zora sokar. Şimdiye kadar Sinan’ın etrafında ona bu kadar yakın başka bir kadın hiç olmamıştır.

Haberin Devamı

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Rüzgar, Sinan’ın ilk karşılaştıkları o uçuruma yeniden sürüklenmesinden korkmaktadır. Sinan’ın ise Rüzgar’a vermiş olduğu söz daha şimdiden ayağına dolanmaya başlar.

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır!

Sinan’la aralarında hiçbir engel kalmadığına inandığı bir zamanda Rüzgar’ın ani gelişi Pelin’i yeniden zora sokar. Şimdiye kadar Sinan’ın etrafında ona bu kadar yakın başka bir kadın hiç olmamıştır.

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Rüzgar, Sinan’ın ilk karşılaştıkları o uçuruma yeniden sürüklenmesinden korkmaktadır. Sinan’ın ise, Rüzgar’a vermiş olduğu söz daha şimdiden ayağına dolanmaya başlar.

SON BÖLÜMDEN KARELER

Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun

Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun

Haberin Devamı

Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun

Tatlı İntikam dizisi 11. bölüm 2. fragmanında sürpriz oyun

TATLI İNTİKAM HAKKINDA

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM KÜNYE

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin):

Haberin Devamı

Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Furkan Andıç (Sinan Tankut) :

Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Can Nergis (Tolga): Pelin'i düğün günü terk eden damattır.

Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

 

 

BAKMADAN GEÇME!