Tarkan ve sevgilisi hangi espriye güldü

Güncelleme Tarihi:

Tarkan ve sevgilisi hangi espriye güldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2003 02:26

Tarkan, sevgilisi Bilge Öztürk'ün kardeşi Berna Öztürk'ün rol aldığı ‘‘Vajina Monologları’’ adlı oyunun galasına katıldı. Tarkan, Berna Öztürk'ün ‘‘Klitorisimi yüzmeye giderken evde bıraktım, bırakılmayacağını bilmiyordum’’ repliğine çok güldü.

Tam 21 ayrı ülkede birçok ünlü aktrisin rol aldığı ‘‘Vajina Monologları’’ adlı oyun, önceki akşam ülkemizde de Almula Merter'in yönetmenliğinde sahnelendi. Arzu Yanardağ, Güner Özkul, Berna Öztürk ve Müge Oruçkaptan'ın rol aldığı ve Hadi Çaman Tiyatrosu'nda ilk kez seyirci karşısına çıkan oyunun ilk günkü sürpriz konuğu Tarkan'dı. Sevgilisi Bilge Öztürk'le ön sırada oyunu izleyen Tarkan, Berna Öztürk'ün ‘‘Klitorisimi yüzmeye giderken evde bıraktım, bırakılmayacağını bilmiyordum’’ repliğine çok güldü. İkinci yarıda basının kendisini görüntülemek istemesi üzerine gizlice kulisten kaçan Tarkan, ‘‘Ben normal vatandaş gibi tiyatroya geldim ama olmadı. Basının yoğun ilgisi vardı. Eğer orada otursaydım, oyunu kimse izleyemezdi’’ dedi. Eve Ensler'in 1998 yılından bu yana New York'ta kapalı gişe oynanan ‘‘Vajina Monologları’’ adlı oyununda bugüne kadar Glenn Glose, Alanis Morissette, Whoopi Goldberg, Susan Sarandon, Kate Winslet, Brooke Shields ve Nicole Kidman gibi birçok ünlü star rol aldı.

OYUN İÇİN KİM NE DEDİ?

NESLİHAN YARGICI: Kadınlarımız vajinayı da orgazmı da tarlada birbirlerine anlatıyorlar. Bunu köylerimizdeki kadınlarımız bile bilip konuşuyor, ama kadını mutlu etmeyi erkekler bilmiyorlar. Bu oyunu kadınlardan çok erkekler izlemeli.

DUYGU ASENA: Ben Vajina Monologları kitabını okumuştum. Oyun ise fena değil, emeğe saygı duymak gerek.

SEREN FOSFOROĞLU: Ben ikinci yarıya kalamadım, fenalıklar geçirdim. Evet, bir emek var ama bence biz bunlara hazır mıyız, bilmiyorum. Ayrıca sanat kurgusu açısından da zayıf buldum.

GÜLTEN ÖZTÜRK: (Berna Öztürk'ün annesi) Kızımı çok iyi buldum. Onu bu oyunla ilgili destekledim. Zaten kadınların artık bunları öğrenmeleri ve aşmaları gerek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!