Tantan: PKK'yı bitirmek sadece 1 saatlik iş

Güncelleme Tarihi:

Tantan: PKKyı bitirmek sadece 1 saatlik iş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2006 14:51

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Türkiye’nin çok güçlü devlet olduğunu belirterek, “PKK terör örgütünün işini bitirmek Türkiye’nin sadece 1 saatini alır. Ancak bunu kimse yapmıyor” dedi.

Tantan, Türk Ocağı Tekirdağ Şubesi’nin Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Kuşatılan Ülke Türkiye’ adlı konferansa katıldı. Yaklaşık 450 kişinin katıldığını konferansta konuşan Tantan, iktidara yüklenerek, Türkiye’nin dışarıdan yönetildiğini ileri sürdü. Türkiye’nin geleceğine kuşku ile baktığını söyleyen Tantan, “Halk kendisini kurtaracak bir kurtarıcı arayışına girdi. Türkiye farklı gündem konuları ile sürekli olarak oyalanıyor. Halk gerçeklerden uzak yaşıyor. Türkiye’nin siyaseti parçalandı” dedi.

Türkiye’nin çok güçlü bir devlet olduğunu da belirten Tantan, “Bu terör örgütünün işini bitirmek Türkiye’nin sadece 1 saatini alır. Ancak bunu kimse yapmıyor. Roj TV’nin PKK’yı destekleyen yayınlar yaptığını söylüyorsun. Ancak senin bu konuda bir yasan yok. Adamlar, ‘Senin yasan var mı?’ diye sorsalar ne cevap vereceksin merak ediyorum” diye konuştu.

Tantan, çıkarılan yeni kanunlarla ilgili olarak da, “Çıkarılan kanunlarla AB’yi de, ABD’yi de geçtik, ama iyi yapmadık, kanunlar çıktı ama içi boşaltıldı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!