'Tamer'in başkasıyla olmasına katlanamam'

Güncelleme Tarihi:

Tamerin başkasıyla olmasına katlanamam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 00:00

Arzu Balkan, eski eşi Tamer Karadağlı'yı başka bir kadınla görmenin içini acıtacağını söyledi

Haberin Devamı

Arzu Balkan, eski eşi Tamer Karadağlı'yı başka bir kadınla görmenin içini acıtacağını söyledi: Başka birisiyle olmasına katlanamam, içim kaldırmaz.

Önceki gün, Çaba ve Türk Eğitim Derneği yararına Four Seasons Hotel'de düzenlenen kermese katılan Arzu Balkan, gazetecilerle yaptığı sohbette özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Balkan artık, 'Eski eşiniz Tamer Karadağlı ile yeniden biraraya gelecek misiniz?' sorularını duymak istemediğini söyledi.

DOSTLUÄžUMUZ BÄ°TMEDİ        Â

"Biz zaten hiçbir zaman küsmedik, birbirimizi incitmedik" diyen Balkan, sözlerine şöyle devam etti: "EvliliÄŸimizi bitirdik ama dostluÄŸumuzu bitirmedik..." Balkan, "BaÅŸka birisiyle evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna ise ÅŸu yanıtı verdi: "Tabii, neden olmasın. Hayatın bize ne getireceÄŸi belli deÄŸil ki. Bu Tamer de olabilir, baÅŸka biri de. Erkeklere karşı düşmanlığım yok, evliliÄŸe de tövbe etmiÅŸ deÄŸilim." Balkan, "Sizin baÅŸka biriyle evlenmenizi Tamer Bey nasıl karşılar?" sorusuna ise; "Kimse istemez, kolay bir ÅŸey deÄŸil. Ben de onun baÅŸkasıyla olmasına katlanamam. İçim kaldırmaz ve üzülürüm" yanıtını verdi.              Â

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!