Survivor 7 Mart'ta kim elendi? Dün akşam elenen isim kim?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 7 Martta kim elendi Dün akşam elenen isim kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 07:14

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde enteresan dakikalar yaşandı. Ödül oyununun oynandığı esnada Sema ile tartışmaya giren Sabriye Şengül, Adem'in de olaya dahil olmasıyla birlikte büyük bir gerilimin ortaya çıkmasına neden oldu. Survivor'da 7 Mart Salı günü kim elendi sorularına cevap arayan birçok vatandaş, sonucu öğrenir öğrenmez bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Survivor'da 7 Mart Salı günü inanılmaz dakikalar ekrana taşındı. Geçtiğimiz günlerde yemek konseyi ile özledikleri yemekleri kağıtlara yazan yarışmacılar, bu konudaki özlemlerini gidermeye çalıştı. Survivor 2017'de dün akşam oynanan sembol oyununda ise inanılmaz dakikalar yaşandı. Kazanan iki kişi yanlarında üçer kişiyi daha götürerek gözleme ve film keyfi yaşadı.  Peki, 7 Mart Salı günü Survivor'da kim elendi? İşte, detaylı bilgiler

Dün akşam oynanan bireseysel sembol oyununda gergin anlar yaşanırken, peşinden gelen iletişim ödülü oyunda takım bir parça toparlanma yaşadı. Adem ve Fatih arasında yaşanan gerginlik ise uzun süre devam etti. Araya giren Serhat ve ilhan'da tartışmayı yatıştıramadı. Bunun ardından Serhat ve Adem arasında farklı bir gerginlik oluştu. 

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Survivor 2017'de eleme öncesi Ünlüler adasında dengeler bozuldu. İki dokunulmazlık oyunundanda yenik ayrılan Ünlüler dört eleme adayı belirledi. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında Sabriye ve Adem eleme adayı olarak gösterildi. Suların durulmadığı ve tartışmaların yaşandığı Survivor Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyunundan da yenilgiyle ayrılmıştı.

İlk dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyin ardından yaşanan tartışmaların sonrasında kaybedilen ikinci dokunulmazlığin ardından Tarık ve Sedat eleme adayı olmak istedi. Ünlüler takımında bu isteğin ardından Tarık ve Sedat son iki eleme adayı oldu. Gerçekleştirilen SMS oylamasıyla birlikte survivor'a veda eden isim belli oldu. Survivor 2017'de adaya halk oylaması sonucuyla veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

Survivor 7 Martta kim elendi Dün akşam elenen isim kim

"OĞLUMUN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

İsminin açıklanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Tarık Mengüç "Bu yaşıma rağmen bu kadar kalmam bile mucize. Oğlumun hayalini gerçekleştirdim. Oğlum baba sen ordan ayrıldığında senin başaramadığını ben başaracağım" dedi.

Haberin Devamı

"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Bu sözden sonra ağlaya başlayan Tarık Mengüç, Mengüç, "Hata yapmışsam herkesten özür diliyorum. Karşı takımdan da..." diyerek gözyaşı döktü.

Adem, Fatih ve Serhat arasında şoke eden olay

Dün akşam oynanan sembol oyununun sonunda Adem ve Fatih eski defterleri açınca Ünlüler takımı içinde büyük bir tartışma yaşandı. Adem ve Fatih arasında tansiyon iyice yükseldi. Sabriye'yi teselli etmeye çalışan Adem, Fatih için onursuzlar kelimesini kullanınca bir anda olay büyüdü. İkili arasında yaşanan laf savaşına Serhat'ın da dahil olmasıyla tartışma iyice yükseldi. Yarışmayı kazanan İlhan Mansız ve Sema Apak arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra yarışmacılar sakinleşti ve ödülü kazananlar ödüle gittiler.

Haberin Devamı

İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de dün akşam oynanan iletişim oyununda heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşandı. Yakın arkadaşları ve aileleriyle iletişime geçecek olan iki takımda kanlarının adeta son damlasına kadar mücadele verdiler. Ünlüler takımı kaybettikleri aile ödülüne kavuşmak için yarıştı. Gönüllüler takımı ise yakın arkadaşlarından gelecek olan mesajlar için mücadele verdiler. İlk turda gönüllüler takımı çok iyi bir performans sergileyerek durumu 1-0'a getirdiler. İkinci turda ise Sabriye Şengül'ün müthiş bir çıkışı vardı. ikinci turda Sabriye'nin de sayılar kazanmasıyla durum 1-1'e geldi. Final etabında ise müthiş bir heyecan yaşandı. Oynanan finalin ardından iletişim oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI

Adem ve diğer yarışmacılar arasındaki anlaşmazlık her geçen gün tırmanıyor. Tüm bu gelişmelerin yanında dikkat çeken anlardan biri de Sema'nın parkurda atladığı bir görüntüden sonra sakatlanıyor olması. Survivor'da dün akşam ödül oyununda kuru fasülye, tatlı ve çorba ödülü vardı. Bunu gören yarışmacıların, heyecanı ve hırsı daha da arttı. Ödül oyununu ünlüler takımı kazanırken, Fatih 'bilbakalım' oyunununde finale kaldığı için ödülü iki porsiyon yiyerek en şanslı yarışmacı oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!