Survivor'da gerilim artıyor! Ödül oyununu kim kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda gerilim artıyor Ödül oyununu kim kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 07:49

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz Morgül'ün vedasının ardından Ünlüler adasında taraflar seçiliyor. Atakan, Yattara ve Mehmet ile neler konuşacak? Survivor ödül oyununda sürpriz ödülü kim kazanacak? İşte Survivor yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Survivor yeni bölüm için nefesler tutuldu. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da ödül oyunu oynanacak. Ünlüler adasında Yılmaz Morgül'ün ardından gergin dakikalar yaşanıyor. Survivor son bölümden detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da nefes kesen mücadele devam ediyor. Son hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımında konseyde Yunus Günçe'nin ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise Yattara'nın ismini söyledi. Yattara ve Yunus ile sms oylamasına çıkan son isim ise Atakan'ın söylemesi ile Yılmaz Morgül oldu.

SURVIVOR 41. BÖLÜM FRAGMANI

Yılmaz Morgül eleme konseyinde kendi ismini söyleyen ve uzun zamandır arası açık olan Avatar Atakan hakkında şok sözler söyledi. Atakan hakkında oldukça sert konuşan Yılmaz Morgül, Atakan’ın etkisi altına alamadığı tek kişinin kendisi olduğunu söyledi. İşte Yılmaz Morgül‘ün Atakan hakkındaki o sözleri:

Haberin Devamı

‘BU KÖTÜLÜKLERE DAYANAMIYORUM’

“Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok.

Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşın yakın arkadaşlarına yapmadığı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendi. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum.

‘KENDİNDEN UTAN AYNAYI TUT YÜZÜNE’

Sen ancak ada hayatında şunu yaparsın ‘Mehmet bana hindistan cevizi, Ezgi tişörtüm nerede’ Senin için herkes sana hizmet etmesi, senin dediklerini yapması gereken kişiler. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden, aynayı tut kendine.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI “YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Yılmaz Morgül’ün elenmesinin ardından Acun Ilıcalı ise Morgül hakkında övgü dolu sözler söyledi. Morgül’ün adadaki herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Ilıcalı, “Survivor’a Yılmaz Morgül’ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor’ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarak
hepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor’da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Yılmaz Morgül adadan ayrıldıktan sonra yağtığı ilk konuşmada Atakan'ın adadaki durumuna değindi.

ATAKAN İÇİN ŞOK EDEN SÖZLER

Ünlüler takımında lider yok. Sadece ben liderim diye ortalarda dolaşan bir kişi var. Dünya şampiyonu olduğunu iddia eden bu arkadaş liderlik havalarında adada dolaşmaktadır. Onun liderliğini kim tanımaktadır?

Baştan beri Nagihan'ın güçlü kimliğini başarılı yarışmacı karakterini, onun şampiyon olmasını istemeyen beyefendi beş tüz tane maskeyle her türlü oyunu oynayan kişidir.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI
1.Atakan
2.Ezgi
3.Yattara
4.Yunus
5.Mehmet
6.Tuğba
7.Yılmaz Morgül

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!