Survivor'da elenen kim oldu? İşte Survivor 2017'de yaşanan diskalifiye gerçeği

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elenen kim oldu İşte Survivor 2017de yaşanan diskalifiye gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 08:58

Survivor yarışmasında dün akşam beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Gönüllüler takımının çok konuşulan ismi Eser West, Survivor yarışmasından ayrılmak istediğini açıkladı. Acun Ilıcalı'nın bu durumun ardından acil olarak topladığı konsey ile karar yarışmacılara bildirildi ve Eser West yarışmadan diskalifiye edildi. Peki Eser'in Survivor'dan ayrılmak istemesinin sebebi neydi? İşte o açıklama..

Haberin Devamı

Survivor yarışmasının son bölümünde yaşananlar izleyicileri çok şaşırttı. Survivor'da bir kişinin diskalifiye olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, yaşananları ünlüler ve gönüllülere acil durum konseyinde bildirdi. Eser West'in açlığa dayanamadığını ve yarışmadan ayrılmak istediğini sözlerine ekleyen Acun Ilıcalı, bu şartlarda yarışmacının Survivor'a devam edemeyeceğini bildirdi.. İşte dün akşam Survivor acil durum konseyinde yaşananlar

Survivor yarışmasının agresif oyuncularından Eser West, dün akşam diskalifiye edildi. Eser'in diskalifiye kararını açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın zor şartlarından basetti ve Eser'in kendilerine gelerek, artık yarışmaya devam edemeyeceğini açlığa daha fazla dayanamadığını söylediğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından Acil durum konseyinde bir karar daha alındı. Acun Ilıcalı, Eser West'in yerine Survivor gönüllüler takımına bir ismin katılacağını belirtti. Şimdi gözler Survivor'a hangi yarışmacının katılacağına çevrildi. Bu akşamki oyunun öncesinde yeni yarışmacının Survivor adasına gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımında Eser'e en yakın isimlerden biri olan Erdi, takım arkadaşının diskalifiye olmasının ardından durum değerlendirmesi yaptı. Eser'in sık sık açlık krizlerine girdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu belirten Erdi, Survivor'ın zor şartlarına adapte olamamasından söz etti. 

SURVİVOR'DA HAMBURGER ÖDÜLÜ, FİNAL OYUNUNDA ÜNLÜLERE GİTTİ

Ödül oyununda inanılmaz bir mücadele sergileyen gönüllüler takımı, açık ara öne geçen ünlüler takımını fena halde zorladı. Survivor Basketbol'u adı verilen oyunda ilk turu ünlülere kaptıran gönüllüler pes etmemekte direndi. Müthiş bir eforla ikinci turu kazanan gönüllüler takımı, en iyilerin karşılaştığı final turunda ödülü ünlüler takımına kaptırdı.

KİM ELENDİ SORUSU BÖYLE YANIT BULDU

Survivor 2017'de cuma akşamı oynanan ödül müsabakasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Adada acil durum konseyini toplayan sunucu Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyum sağlayamayan bir yarışmacının elendiğini duyurdu. Bu yarışmacının gönüllüler takımında yer aldığını söyleyen Ilıcalı, bu ismin Eser West olduğunu bildirdi. Ilıcalı, Eser'in açlık sorununun üstesinden gelemediği için diskalifiye edildiğini ve bundan dolayı acil durum konseyinde yer almadığını açıkladı.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER TAKIMINDA KEYİFLER YERİNDE

Ödül oyununu kazanan ünlüler takımında Survivor yaşamı keyifli ilerliyor. Hamburger, patates kızartması ve soğan halkası kazanan ünlüler adaya karınları tok döndü. Tartışmalar yerini daha sakin bir ortama bırakırken, İlhan Mansız'ın oyunda yaptığı müdahalelerde az da olsa gerginliğe sebep oldu. 

İZLEYİCİLERDEN BAZILARI TAHMİN ETMİŞTİ

Survivor'da en son yaşanan kavga Serhat Akın ve Eser West arasında gerçekleşmiş fakat fiziksel bir müdahaleye varmadan olaylar engellenmişti. Serhat Akın'ın sakatlığı ve Eser West'in agresifliği üzerine tahmin yürüten izleyiciler bu faktörleri göz önünde bulundurarak sosyal medya üzerinden fikirlerini paylaşmıştı. 

Haberin Devamı

ANIL İLE BERNA ARASINDA GERİLİM ÇIKTI

Oyun esnasında erkeklerin hüküm kurmak istediği serzenişinde bulunan Berna, bu konudaki kaygılarını oyunun
kaybedilmesinin ardından agresif tavrı ile dile getirti. Eleştiri oklarının ucunda kendisinin olduğunu düşünen Anıl,
Berna'nın düşüncelerini değiştirmeye çalışınca olanlar oldu. Kendisini kimsenin susturamayacağını dile getiren Berna, tartışma halini sürdürünce gerilimin içerisine diğer takım arkadaşları da dahil oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!