Survivor'ın büyük finali bu akşam yapılacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorın büyük finali bu akşam yapılacak mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 07:18

Survivor'da büyük heyecan bu akşam sona erecek. Survivor 2016'ın şampiyonu bu akşam nefesleri kesen bir yarışmanın ardından belli olacak. Survivor 2016 finalinin dün akşam yapılması planlanıyordu ancak ülkemizi yasa boğan hain saldırı sonrası bugüne ertelendi.

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam final akşamı olması planlanıyordu fakat ülkede yaşanan gelişmelerden sonra açıklama yapıldı. Survivor'da dün akşam yarı final akşamı yaşanmış. Acun Ilıcalı programın sonuna doğru saldırı haberini alıp Survivor'ı normal saatinden erken sonlandırmıştı. Survivor 2016 finalinin dün akşam yapılması planlanıyordu. TV 8 kanalından yapılan açıklamada Survivor yarışmasının final tarihinin değiştirildiği açıklandı. 

Survivor yarı final akşamında heyecanlı ve bol tartışmalı bir gece geçiyordu ki İstanbul'dan gelen haber o hareketli ortamı derin bir sessizliğe dönüştürdü. Survivor'da dün akşam Atakan ve Damla SMS oylarından gelen sonuca göre final koltuğuna oturacaktı. Acun Ilıcalı reklam dönüşünde acı haberin açıklamasını yaptı ve yarışmacılara dönüp programı kısa keseceklerini bildirdi. 

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında flaş bir açıklama yaptı:

Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz dedi.

Survivor 2016  yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu

SURVİVOR FİNALİNİN TARİHİ DEĞİŞTİ

Önceden belirlenen takvimde bu akşam Survivıor Final akşamı olacaktı. Fakat Acun Ilıcalı'nın dün akşamki tepkisi ve üzüntülü görüntüsünden sonra, sosyal medyada Ilıcalı'nın Survivor finalini iptal edeceği konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. Acunn Medya'dan yapılan açıklamaya göre Survivor Finali 30 Haziran Perşembe gününe yapılacak.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

 



 

BAKMADAN GEÇME!