Survivor Tarık kimdir? Tarık Mengüç kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Tarık kimdir Tarık Mengüç kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 17:02

Survivor 2017 yarışmacısı Tarık Mengüç, yarışmanın en yaşlı ve sade kişilikleri arasında yer alıyor. Survivor 2017 yarışmacısı Tarık Mengüç, yaşına göre gösterdiği performansla takdir kazanmıştır. Peki, Survivor Tarık Mengüç kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Tarık Mengüç, takımı adına çıktığı 42 oyundan 12'sini kazanmış ve 30'unu kaybetmiştir. Mengüç bu ististik ile performans sıralamasından 0.60 puan almıştır. (Performans puanı derecelendirmesinde 0.20 ile 1.62 kıstas alınmıştır.)

Tarık Mengüç, müzik ile ilgilenmeye başlamadan önce; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık yaptı. Aynı dönemde düğün salonlarında şarkı da söyleyen Tarık Mengüç, bu dönemde ilk bestesi olan 'Nazar Değmesin'i yaptı.

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme beste yapan Tarık Mengüç'ün en son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almıştır.
Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yapmıştır.

Haberin Devamı

Kıyafet tarzı, saçı ve makyajı ile farklı biri olduğunu gösteren Tarık Mengüç, sözü ve müziği kendisine ait olan Şakşuka isimli parçasıyla ünlenmiştir. Albümü ile aynı ismi taşıyan Şakşuka isimli parçasının klibi, televizyonlarda en çok izlenen klipler arasında yer almıştır.
Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da yetenekli olduğunu ispatlayan Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümünün ardından 2007'de Lakerda isimli albümünü çıkarmıştır. 2009'da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. Tarık Mengüç son olarak 4 Ekim 2011'de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!