Survivor Semih Öztürk kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Semih Öztürk kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 16:15

Survivor 2016'nın Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen , adadaki tavırları ve kendine özgü tiplemesi ile hayran kitlesi toplayan Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk'ün gerçek mesleği nedir?

Haberin Devamı

Survivor'da Zafer'le kavgasından dolayı takımı değiştirilen, davranışları ile dikkat çeken Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı “Ütopya” adlı yarışmada yarışmıştır. Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Survivor Semih Öztürk kimdir


Gitar çalabilen Öztürk aynı zamanda şiir okumakta ve şiir okumayı çok sevdiğini söylemektedir. Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, Survivor 2016 tanıtımında ‘'Bu sene Survivor'da çokça beyin ameliyatı yapacağım galiba’' sözleriyle dikkat çekiyor.

Survivor Semih Öztürk kimdir

Haberin Devamı

24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir. Survivor 2016'da yapılan SMS oylamalarında 1. çıkan Semih Öztürk, yarışmanın iddialı isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!