Survivor Semih Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Semih Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:13

Survivor'un her programa damga vuran Semih Öztürk kimdir? Survivor'da geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde bu hafta konseyde SMS oylarıyla birinci çıkan Semih Öztürk gene sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Peki Survivor'un konuşulan ismi Semih Öztürk kimdir?

Haberin Devamı


Tv 8'de Ütopya Yarışması ile tanıdığımız Semih Öztürk Survivor 2016 Gönüllüler takımında yarışıyor. Yarışmadaki performansı ve takıma tavrıyla konuşulan Semih Öztürk hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

1991 yılında Bursa'da dünyaya gelen Semih Öztürk daha önce gene TV 8'de yayınlanan Ütupya programında yarışmacıydı ve o yarışmanın en popüler isimlerinden biriydi. Ütopya'da finale kalan Semih Öztürk yarışmayı ikincilikle bitirmişti. Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu Semih Öztürk yurt dışında da eğitim almıştır.

Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.

Haberin Devamı

Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!