Survivor Ezgi Avcı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ezgi Avcı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 15:53

Survivor 2016'nın Ünlüler takımından güzelliği ve dürüstlüğü ile bilinen yarışmacılarından biri olan Ezgi Avcı kimdir? Ezgi Avcı, hangi meslekle uğraşmaktadır? Survivor 2016 takımından Ezgi hakkında bilgiler haberimizde..

Haberin Devamı

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. 2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu.

Survivor Ezgi Avcı kimdir

Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır. Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor.

Survivor Ezgi Avcı kimdir


Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor. Ezgi Avcı şimdilerde ekranların fenomen yarışma programı olan Survivor Ünlüler takımında yarışıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!