Survivor 2016 Ünlüler Ebru Öztürk kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Ünlüler Ebru Öztürk kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 09:53

Survivor 2016 Ünlüler takımında Gönüllüler'e karşı mücadele eden Ebru Öztürk kimdir? Eski volaybolcu olan bugünlerde ise modellik yapan Ebru Öztürk biyografisi haberimizde. Peki; Ebru Öztürk kaç yaşındadır?, Ebru Öztürk nerelidir? İşte; Ebru Öztürk hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

Eski voleybolcu, şimdilerde ise modellik yapan Ebru Öztürk, Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı. Ünlülerin ve gönüllülerin kıyasıya mücadelelerine tanık olacağımız Survivor 2016 yarışmacılarından Ebru Öztürk kimdir? İşte detaylar…

Survivor 2016 Ebru Öztürk Kimdir?

Eski voleybolcu ve şimdilerde kariyerine model olarak devam eden Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır.

Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Haberin Devamı

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

Survivor 2016 Ünlüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!