Survivor 2016'ya yeni gelen yarışmacılar kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016ya yeni gelen yarışmacılar kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 19:43

Geçtiğimiz hafta 11. sezonu ile izleyicilerle buluşan Survivor 2016, yayına girdiği ilk günden itibaren izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Survivor 2016’nın 14 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen 5. bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Serkan Ercan'ın elendiği bu bölümde yeni gelen yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2016'nın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabet ettiği 14 Şubat Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Survivor 2016 Ünlüler takımına ''Spartalı Mehmet'' ile ''Yağmur Özdemir'' dahil edildi!

Geçtiğimiz günlerde Serkan Ercan dokunulmazlık oyunu sırasında dizini sakatlamıştı. MR çekilmesi için hastaneye sevk edilen Serkan'dan kötü bir haber geldi. Sakatlığının ciddi olduğu belirtilen Serkan Ercan, ne yazık ki Survivor 2016'dan elendi. Serkan'ın yerine Ünlüler takımına Spartalı Mehmet dahil edildi. 

Survivor 2016 yeni yarışmacı adayları arasında yer alan Yağmur Özdemir ise oylama olmadan Survivor 2016 Ünlüler takımına katıldı.

Haberin Devamı

TV8′in fenomen yarışması Survivor 2016′nın 5. bölümü bugün yayınlanacak. Survivor’da geçen hafta 3 ödül ve 1 dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Tüm oyunları ünlüler takımı kazanmıştı. Bunun yanı sıra SMS oylaması ile belirlenen isim Seda Tetik kazanan takım olan Ünlüler takımına gelmişti.

Bu durum gönüllüler takımının moral olarak çöküş yaşamasına sebep olmuştu. Gönüllüler bir hafta boyunca yemek de yiyememişti. Ancak, gönüllüler takımı bir hafta içerisinde oldukça hırslandı ve yeni ödül oyunu için hazırlandılar.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

13 ŞUBAT SURVİVOR 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’un 13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler yarıştılar. Zorlu parkuru geçip, ellerindeki filenin üzerinde taşıdıkları topu parkurun sonunda bulunan potaya atmaya çalıştılar. Kıyasıya rekabet yaşanan oyunda bu sefer kazanan gönüllüler takımı oldu. Oyunun ödülü ise 2, 5 kiloluk yeşil mercimek ve 2'şer patatesti. Oyunu kazanan gönüllüler bu ödülü almaya hak kazandılar. Kazandıkları bu ödül ile yemek yapıp yediler.

Survivor 2016 5.Bölüm Tanıtımı

Kazanan ünlüler mi, yoksa gönüllüler mi olacak?

Survivor'un 14 Şubat'ta yayınlanacak olan bölümünde ise dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bakalım bu hafta dokunulmazlığı kim kazanacak? Oynanacak olan oyunu kazanan takıma Alper, Mehmet ve Yağmur'dan birisi gelecek. Bu üç isimden kimin yarışmaya katılacağı ise SMS oylaması ile belli olacak. Yarışmada hem ünlüler, hem de gönüllüler takımın birbirinden iddialı yarışmacıları kıyasıya rekabet edecekler. Yarışmayı ünlüler mi yoksa gönüllüler mi kazanacak? Bu sorunun cevabı Survivor 2016'nın 14 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde.

BAKMADAN GEÇME!