Survivor 2016'da kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016da kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 18:47

Survivor'da kim elendi? merak konusu. Survivor 2016’nın bu akşam ekranlara gelecek olan bölümünde Nagihan ve Eda arasında ipler tamamen kopuyor. Peki; Nagihan Karadere kimdir? Eda Akkaya kimdir? Öte yandan Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıtı da bu akşam belli oluyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2016’nın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde, ünlüler takımında büyük gerilim yaşanıyor. Birbirlerine giren Nagihan ve Eda arasında ipler tamamen kopuyor. İşte detaylar…

Survivor’un bu akşam yayınlanacak olan bölümünde, Nagehan ile Eda'nın kavgası adada huzursuzluk yaratırken, Survivor'a kimin veda edeceği ise merak konusu.

Survivor 2016 25.Bölüm Tanıtımı

Survivor’un 25. yeni bölümü ve ünlüler takımında yaşanan büyük kavga bu akşam TV ekranlarında.

Survivor 2016da kim elendi - izle

Nagihan Karadere Kimdir?

Ünlü Türk atlet Nagihan Karadere, 1984 yılında, Kadirli’de dünyaya geldi. Fenerbahçe alt yapısında yetişme bir sporcu olan Karadere, sürat koşuları branşında yarıştı.

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca bir çok başarıya imza atan Karadere, 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 de yayınlanan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yerini aldı.

Survivor 2016da kim elendi - izle

Eda Akkaya Kimdir?

İlk olarak “Sihirli Annem” dizisi ile adını duyurmayı başaran, ünlü oyuncu Eda Akkaya, 18 Kasım 1990 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Oyunculuk kariyerine “Sihirli Annem” dizisi ile başlayan Akkaya, başrol deneyimi olmasa da Türk halkı tarafından tanınmakta ve sevilmektedir.

Daha sonra Nakş-ı Dil Sultan, Harem Harem, Bugünün Saraylısı, Kahireli Palas, Ankara’nın Dikmeni, Tut Sözünü, Üç Arkadaş, Zeyrek ile Çeyrek Bir Ramazan dizilerinde yer almıştır.

Haberin Devamı

Akkaya, son olarak “İlişki Durumu Karışık” dizisinde yer almıştır. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisinde ders alan genç yıldız, kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.

Çocukluğundan itibaren jimnastik sporuyla uğraşan oyuncunun rekabetin dozajını yükselteceği tahmin ediliyor. Bugüne kadar magazin basınında hiç yer almamış ve sakin bir hayat sürdürmeyi tercih etmiştir.

Şu aralar, 7 Şubat 2016 tarihinde TV8 de yayınlanan Survivor 2016 programında ünlüler adına yarışan isimler arasında yerini aldı.

BAKMADAN GEÇME!