Sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2011 20:50

TRT 1 ekranların da 11 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan yeni dizi 'Adım Bayram Bayram'ın setine Tamer Karadağlı sürpriz ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Gökhan Yıkılkan’ın yanı sıra, Zihni Göktay, Parla Şenol, Hakan Bilgin, Belgin Erdoğan, Cem Kılıç, Meltem Yılmazkaya, Enise Ütük  gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizinin Taksim stüdyosunda ki çekimine sürpriz yapan oyuncu çok eğlenceli saatler geçirdi. Tamer Karadağlı “Dizinin kadrosunu, dekorlarını ve genel havasını çok beğendim,  bu projede yer almak isterim. Zihni abiyi seyretmek çok keyifli olacak dizideki rolü çok eğlenceli, bahçelerindeki tavukların gerçek olması da cabası, mekanın gerçekçiliğini çok başarılı buldum” dedi.

Dizinin Yapımcıları Murat Toktamışoğlu, Serkan Balbal ve Yönetmen Ebru Yalçın Tamer Karadağlı’nın isteğini kırmayarak doğaçlama sahne çektiler. Geçen sene TRT 1 de yayınlanan Zihni Göktay ile beraber oynadıkları “Ah Kalbim” dizisine de göndermeler yaptılar. Ah Kalbim’de Dr. Kamuran’ı oynayan Tamer Karadağlı bu sahnede, Dr. Kamuran’ın muayenehanesini oyuncular Zihni Göktay ve Gökhan Yıkılkan’a yoldan geçerken sordu. İki farklı şekilde çekilen sahnenin hangisinin yayına konulacağı ise muamma…Bu sahnenin çekimi sırasında gülmekten zor anlar yaşayan ekip ve oyuncular çok keyifli dakikalar yaşadı.

     

    

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!